«Είναι καιρός να σταματήσω να καλύπτω καταστάσεις...» - Η Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της εξαφανίστηκε λίγο πριν γεννήσει

«Αρκετά κάλυψα γιατί ήλπιζα στη διόρθωσή τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι καιρός να σταματήσω να καλύπτω καταστάσεις...» - Η Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της εξαφανίστηκε λίγο πριν γεννήσει

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Καρλάκη, λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η τραγουδίστρια ωστόσο, διανύει μια περίεργη φάση στην προσωπική της ζωή και το εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα.

Έκανε γνωστό πως ο σύντροφος της έχει εξαφανιστεί! Αποκάλυψε πως ο πατέρας του παιδιού της την άφησε και δεν ξέρει που βρίσκεται, παρόλο που μέχρι προσφάτως ήταν μαζί σε όλο αυτό (δείτε εδώ τον σύντροφό της).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καρλάκη

«Ωραία... νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσω να καλύπτω καταστάσεις. Αρκετά κάλυψα γιατί ήλπιζα στη διόρθωσή τους. Δεν είμαστε μαζί, δεν ξέρω που είναι αν με ρωτάς. Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλή δύναμη μέσα μου κι όσο περνά ο καιρός θα δυναμώσω κι άλλο.

Αυτό που πέρασα και περνάω, εύχομαι να μην το ζήσει ούτε ο χειρότερός μου εχθρός, αλλά έτσι έχω μάθει να παλεύω μια ζωή οπότε όλα καλά. Θα πάρω περισσότερη δύναμη όταν θα γεννηθεί ο γιος μου. Είναι άσχημο να περνάς μία εγκυμοσύνη επί το πλείστον μόνη σου και ό,τι άλλο πέρασα στο διάστημα αυτό. Τουλάχιστον να είναι καλά το σύμπαν που μου έστειλε το δώρο και την ευλογία που έχω στην κοιλιά μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Νομίζω ότι όλα θα είναι καλά. Πρέπει να βρεις τη δύναμή σου, έχω αρκετή μέσα μου οπότε όταν γεννηθεί ο γιος μου, θα μου δώσει παραπάνω» εξομολογήθηκε η Μαρία Καρλάκη.

Τι έλεγε για τον σύντροφο της πριν χωρίσουν

«Δεν είμαστε αρκετό καιρό μαζί, αλλά το παιδάκι το θέλαμε και οι δύο, ήταν απόφαση εν κοινού. Είχαμε κλείσει εκκλησία, θα πηγαίναμε για γάμο, απλά επειδή εγώ έχω πένθος λόγω του παππού μου, αποφασίσαμε να το αναβάλλουμε. Κάθε ζευγάρι νομίζω περνάει κάποια θεματάκια όταν έρχεται μία εγκυμοσύνη, αλλά νομίζω ότι ο χρόνος θα δείξει. Αλλά το παιδί είναι καλό και με αγαπάει πολύ και το αγαπάω κι εγώ», είχε πει.