«Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά» - Αμηχανία για την Άντζελα Γκερέκου σε ερώτηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η οικογένεια και η κόρη που απέκτησαν μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά» - Αμηχανία για την Άντζελα Γκερέκου σε ερώτηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Την Παρασκευή (29/9) η Άντζελα Γκερέκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα και την οικογένεια της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Γκερέκου, καθώς μαζί του απέκτησε την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της (δείτε την εδώ).

Σε πιο συγκεκριμένη ερώτηση, που δέχτηκε η Άντζελα Γκερέκου φάνηκε να διστάζει να μιλήσει πιο λεπτομερώς για το γάμο της με τον Βοσκόπουλο και την κοινή ζωή τους μιας και η απώλειά του, της στοίχισε σε μεγάλο βαθμό δεδομένου, ότι αποτελούσαν ένα πολύ δεμένο ζευγάρι.

Η αναφορά της Άντζελας Γκερέκου για την οικογένειά της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά, αλλά μία είναι η συνταγή και το συστατικό, αληθινή αγάπη. Όταν υπάρχει λοιπόν, αυτό και έχεις μεγαλώσει κι εσύ με αγάπη και μπορείς να δώσεις αγάπη, τότε όλα και επουλώνονται και αντιμετωπίζονται γιατί γίνεσαι ομάδα. Ένα μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, ο Τόλης, ως άνθρωπος, είχε πολύ μεγάλη ανάγκη και ήταν το ζητούμενο στη ζωή του, να ζει σε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης. Όταν, λοιπόν, τη βρήκε αυτή την οικογένεια, πιστεύω, θεωρώ, το έχω ζήσει, ένιωσε ότι ήταν γεμάτος από αυτή την ουσία που ήθελε στη ζωή του», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Το βίντεο που δημοσίευσε 2 χρόνια μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα , ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, από το μαγαζί στο οποίο τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν πεθάνει. Το βίντεο του μεγαλύτερου λαϊκού τραγουδιστή, συνοδευόταν από μία λεζάντα. Η λεζάντα είναι η εξής: «2 ????».

Με την λεζάντα αυτή, η γνωστή ηθοποιός, ήθελε να δηλώσει ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε αστέρι στον ουρανό.

Δείτε το βίντεο :