''Αναστάτωση'' με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού - Η γράμμωση στο κορμί του χωρίς μπλούζα

Πόζαρε τέλη Σεπτέμβρη μόνο με το μαγιό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
argiros_konstantinos - Instagram
argiros_konstantinos - Instagram

To φετινό καλοκαίρι ήταν γεμάτο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό με πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό κάτι, που σε ένα βαθμό στέρησε τις διακοπές και τη χαλάρωση από τον πετυχημένο τραγουδιστή.

Προς τα τέλη του Σεπτέμβρη ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισε να κάνει μια απόδραση σε κοντινό προορισμό από την Αθήνα και έτσι την Παρασκευή (29/9) έκανε μια νέα δημοσίευση στο instagram από την όμορφη Τζιά.

Μέσα από τις τέσσερις φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο καλλιτέχνης έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους τα σημεία του νησιού, που τον εντυπωσίασαν και άλλες δύο δικές του φωτογραφίες χωρίς μπλούζα μόνο με το μαγιό του!

Δείτε επίσης: Πανηγύριζε σε γνωστή παραλία της Μυκόνου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις βόλτες του Κωνσταντίνου Αργυρού με το τζετ σκι & ιδιαίτερη παρέα

Οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού με μαγιό στην Τζιά

«Ποιο τραγούδι θα άκουγες με θέα την πανέμορφη Κέα?», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η αντίδραση του Αργυρού όταν τον ρώτησαν για την Νίκα

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από την live εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησε αν βρίσκεται στην περιοδεία μόνος του ή αν είναι η Αλεξάνδρα μαζί του, απάντησε: «Σας παρακαλώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά», χωρίς να γίνεται κάποια άλλη ερώτηση.

Η διαφορά της ηλικίας τους

Ποια είναι, όμως η Αλεξάνδρα Νίκα; Είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!