Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της - Με μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερα ανοίγματα στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης η Κατερίνα Στικούδη

Έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της - Με μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερα ανοίγματα στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης η Κατερίνα Στικούδη

Σε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Παρασκευής 29/9. Η τραγουδίστρια που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, για ακόμη μια φορά έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν και τα βλέμματα να πέσουν όλα επάνω της.

Μπορεί η κοιλίτσα της να έχει μεγαλώσει αρκετά, ωστόσο, αυτό δεν την κρατάει πίσω από το να πραγματοποιεί "καυτές" εμφανίσεις. Διατηρεί ένα απίστευτο σώμα (πάντα με σωστή διατροφή) και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

Για την συγκεκριμένη εκδήλωση, η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να φορέσει ένα μάξι μαύρο απλό φόρεμα, το οποίο είχε ιδιαίτερα ανοίγματα στα πλάγια που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλά πέδιλα.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από μερικές ημέρες σε συναυλία στο εξωτερικό, δείχνοντας για πρώτη φορά την κοιλιά της - δείτε το βίντεο.

Κατερίνα Στικούδη έγκυος

Κατερίνα Στικούδη 5ος μήνας εγκυμοσύνης

Οι δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

«Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε. Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά. Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό.

Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει, γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά, αλλά είναι πολύ καλός με τα παιδάκια, οπότε ελπίζω, πως θα κυλίσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι», έχει πει η Κατερίνα Στικούδη.