Της έκανε πρόταση γάμου στην παραλία - Παντρεύεται η Ελένη Χαμπέρη με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αναστασίου (Βίντεο)

Η στιγμή που γονατίζει και εκείνη λέει το μεγάλο "ναι"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Της έκανε πρόταση γάμου στην παραλία - Παντρεύεται η Ελένη Χαμπέρη με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αναστασίου (Βίντεο)

Την Ελένη Χαμπέρη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 4, ενώ στην συνέχεια την είδαμε να αγωνίζεται και στους στίβους μάχης του Survivor All Star. Η ξανθιά αθλήτρια λοιπόν, ζει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Ο σύντροφος της, Αλέξανδρος Αναστασίου γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου, έπειτα από περίπου ένα χρόνο σχέσης. Να θυμίσουμε πως όταν την πρωτογνωρίσαμε ήταν σε άλλη σχέση (δείτε τον πρώην της).

Η στιγμή που η Ελένη Χαμπέρη δέχεται την πρόταση γάμου

Βίντεο από την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφος της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok η ίδια. Η πρόταση έγινε στην παραλία, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να έχουν βοηθήσει για να δημιουργηθεί ένα όμορφο σκηνικό με κόκκινο μπαλόνια, την ώρα που έπεφτε ο ήλιος.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, η Ελένη δέχτηκε την πρόταση και μάλιστα φανερά συγκινημένη!

«Ποσο ομορφο συναισθημα ειναι να οτι εχεις βρει τον ανθρωπο σου», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

@eleni.champeri

Ποσο ομορφο συναισθημα ειναι να οτι εχεις βρει τον ανθρωπο σου❤️#mylife #fypシ #videos #love #summer

♬ Emeis - Stelios Rokkos & Ivi Adamou

Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της

Η εμφάνισή της στον ημιτελικό του Survivor All Star ήταν απλά καθηλωτική (δείτε την εδώ) όπως και η εμφάνιση που έκανε πριν από λίγες ημέρες ως νονά! Η Ελένη Χαμπέρη λίγου μήνες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα φαίνεται πως έχει μπει σε ένα πρόγραμμα και στη ρουτίνα μιας καθημερινότητας που πολύ της είχε λείψει όσο την αναπολούσε στον Άγιο Δομίνικο.

Η παρουσία του συντρόφου της, Αλέξανδρου, την κάνει βέβαια πιο βατή. Οι δυο τους είναι αχώριστοι κι εννοείται πως την συνόδευσε στην βάπτιση της μικρής Χρυσάνθης, κλέβοντας κι εκείνος τα βλέμματα με την στιλιστική επιλογή του.

Η Ελένη Χαμπέρη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευλογία του να γίνεσαι νονά με τρεις υπέροχες φωτογραφίες.

«Και το όνομα αυτής Χρυσάνθη! Ευχαριστώ πολύ @mariakalogria & @xolevas_xristos που με αυτόν τον τρόπο με κάνατε κομμάτι της οικογένειας σας! Σας αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.