Με διαφορετικά φρύδια και άλλα μαλλιά - Αγνώριστη η Ελένη Χατζίδου την εποχή του Fame Story

Από το 2006 στο 2023!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Breakfast@Star", Ελένη Χατζίδου, τη γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό ριάλιτι του MEGA, «Popstars» και το "Fame Story" του "ANT1". Με αφορμή την πρεμιέρα λοιπόν, του γνωστού talent show σήμερα Σάββατο 30/9 (δείτε εδώ την ανακοίνωση) γυρνάμε πίσω στο χρόνο.

Πώς ήταν η Ελένη Χατζίδου στο Fame Story

H Ελένη Χατζίδου γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι τραγουδίστρια και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Οι γονείς της είναι η Μαρία και ο Τριαντάφυλλος. Έχει έναν αδελφό, τον Αυγερινό, ο οποίος είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη. Σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στην Αλεξανδρούπολη, όπου είναι ο τόπος καταγωγής τους. Εκεί πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, άρχισε την επαγγελματική της ενασχόληση με το τραγούδι, δουλεύοντας σε διάφορα γνωστά και μη μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα.

Το 2002 κι ενώ είχε ήδη αρχίσει να δουλεύει ως επαγγελματίας τραγουδίστρια σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι του MEGA, «Popstars», όπου και κατάφερε να φτάσει μέχρι τα μέσα του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να γίνει μέλος του κοριτσίστικου συγκροτήματος του παιχνιδιού. Δε σταμάτησε να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική. Συνέχισε να δουλεύει και στην Αθήνα. Τη σεζόν 2005-2006 αποφάσισε να συμμετάσχει σε ένα νέο τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού. Συγκεκριμένα, πέρασε στον τέταρτο κύκλο του talent show του ANT1 "Fame Story". Κατάφερε να μπει στην ομάδα διαγωνιζομένων και αποχώρησε από το παιχνίδι στο 4ο live. Παρόλα αυτά, ήρθαν μεγάλες συνεργασίες με ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Αντύπας, η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Νίκος Βέρτης.

Το 2012, στα πλαίσια της συνεργασίας με τον τραγουδιστής και συνθέτη Παντελή Παντελίδη σε νυχτερινό μαγαζί, της προτάθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι "Χειρότερα", το όποιο έγραψε ο Παντελίδης. Τελικά, αν και δεν ήταν θετική σε αυτό, τραγούδησε το κομμάτι το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και διαδίκτυο.

Το 2018 παντρεύτηκε με τον Ετεοκλή Παυλού, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Μελίτα. Από το 2021, παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή "Breakfast@Star".

Χατζίδου νέα

Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου Fame Story