Γοητευτικός φορώντας σακάκι - Βραδινή έξοδος για την Νατάσα Παζαΐτη με τον 20χρονο γιο της, Αλέξανδρο

Κομψοί και σικ μαμά και γιος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 30/9, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη πραγματοποίησε σπάνια βραδινή εμφάνιση με το γοητευτικό γιο της, Αλέξανδρο.

Βραδινή δημόσια εμφάνιση για Νατάσα Παζαΐτη και Αλέξανδρο Καραμανλή

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού βρέθηκε και φωτογραφήθηκε σε μία κοινή στιγμή με το γιο της. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα, η οποία πέρυσι έκανε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της (δείτε εδώ), βρέθηκε με το μονάκριβό της, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, για να παρακολουθήσουν μία συναυλία του μεγάλου συνθέτη Μίνου Μάτσα.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της εισόδου τους στο χώρο του Ηρωδείου, να φαίνονται χαλαροί, χαρούμενοι και άνετοι. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή για την εμφάνισή της επέλεξε ένα cropped εμπριμέ πουκάμισο σε γήινες αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με ένα λαδί υφασμάτινο παντελόνι. Επέλεξε να προσθέσει ένα μενταγιόν σε σχήμα πεταλούδας μαύρου χρώματος, χρυσά σκουλαρίκια με μαύρη χάντρα. Το σύνολο ολοκλήρωσε μία μπορντό δερμάτινη τσάντα και ένα πανωφόρι, το οποίο κρατούσε στο χέρι, σε pastel αποχρώσεις με χρυσές λεπτομέρειες .

Ο νεαρός Αλέξανδρος φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα μπεζ υφασμάτινο παντελόνι. Το είχε συνδυάσει με μαύρο σακάκι και μαύρο δερμάτινο παπούτσι, στο χέρι του κρατούσε τα γυαλιά του και φορούσε ένα ρολόι.

Να σημειώσουμε και να υπενθυμίσουμε, πως η Νατάσα Παζαΐτη έχει ακόμα μία κόρη, την Αλίκη, στην ίδια ηλικία με το γιο της. Έγινε μητέρα με το σύζυγό της στις 12 Ιουνίου του 2003, όταν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Καραμανλής παιδιά
NDPPHOTO

Καραμανλής γιος
NDPPHOTO

Σπάνιο βίντεο με τα δίδυμα μικρά

«Ευτυχία είναι...να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται...
Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18.
Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.
Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας...αξία ανεκτίμητη!!!!».