«Δεν το είπα στην παραγωγή...» - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για τη συμμετοχή του Νίνο στο Fame Story 2002

«Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν, ότι απέτυχα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δεν το είπα στην παραγωγή...» - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για τη συμμετοχή του Νίνο στο Fame Story 2002

Σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο Ανδρέας Μικρούτσικός βρέθηκε καλεσμένος, στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, στο "Mega", με αφορμή την πρεμιέρα του talent show "Fame Story" στο "Star" (δείτε τα highlights της βραδιάς).

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη για το Νίνο και το show του 2002, το οποίο παρακολουθήσαμε από τη συχνότητα του "ΑΝΤ1", ενώ σχολίασε και τη σημερινή κριτική επιτροπή (δείτε εδώ τι είπε για τους κριτές).

Η ιστορία του "Fame Story" του 2002 από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην τραγουδιστής εξιστόρησε ένα περιστατικό που τότε είχε προκαλέσει σάλο, τόσο στο ίδιο το show, όσο και σε όλες τις εκπομπές. Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίζεται, πως το συμβάν δεν το γνωρίζει κανείς, ούτε και η παραγωγή μέχρι και σήμερα.

Όλοι όσοι έχουμε παρακολουθήσει το παιχνίδι το φθινόπωρο του 2002, θυμόμαστε, πως ένα ολόκληρο βράδυ, ο γνωστός σήμερα τραγουδιστής, Νίνο, ο οποίος τότε ήταν διαγωνιζόμενος, είχε λείψει από το σπίτι της μουσικής ακαδημίας. Μία νέα τροπή πήρε σήμερα η "εξαφάνιση" αυτή μετά τα όσα είπε ο παρουσιαστής.

«Τον ρώτησε γιατί έφυγε, και είπε θα το πω μέσα», ξεκίνησε να λέει ο πρώην μουσικοσυνθέτης για τον τραγουδιστή, «Ξέρω πολύ καλά, γιατί έμεινα ένα βράδυ μαζί του». «Μιλήσαμε, γιατί εγώ προσπάθησα να τον πείσω... Και κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει Ανδρέα, επειδή μας έχετε δώσει τη δυνατότητα να μιλάμε, με έχει πάρει επιχειρηματίας, και έχω κλείσει δουλειά», άκουσε την πλευρά του τότε διαγωνιζόμενου. Εκείνος θυμάται να του έχει απαντήσει, «Φύγε τώρα σε καλύπτω. Τι να του πω; Είχε δουλειά. Θα ήταν ο πρώτος που βγαίνει και έπαιρνε όλα τα προνόμια. Του έδωσα τις ευλογίες μου. Δεν το είπα στην παραγωγή... Γιατί η παραγωγή θα του έλεγε, έχεις υπογράψει συμβόλαιο. Του είπα, ότι δεν αντέχει άλλο, τους έδωσα τις ευλογίες μου και έφυγε».

Ο παρουσιαστής το χαρακτήρισε, ειδικότερα και ως ένα βράδυ από τη ζωή του. Συμπλήρωσε, επίσης, πως αρχικά ο τραγουδιστής δεν του το έλεγε. Ενώ, κατέληξε, πως η παραγωγή τότε νόμιζε, ότι απέτυχε να πείσει το νεαρό τότε διαγωνιζόμενο να επιστρέψει.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τη μεγάλη αποκάλυψη: