«Με την πρώτη μου σύζυγο είχαμε μια ατυχή εγκυμοσύνη, χάσαμε το παιδάκι μας...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Απόστολου Λύτρα

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για µένα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας παραχώρησε μία βαθιά συγκινητική και άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μίλησε για την απώλεια του πρώτου του παιδιού, αλλά και του καλύτερού του φίλου.

Τι είπε ο Απόστολος Λύτρας για τα τραγικά γεγονότα που τον συγκλόνισαν

Ο ποινικολόγος από όσα δήλωσε έχει περάσει κάποιες πολύ τραγικές στιγμές, θα μπορούσαμε να πούμε, σε ολόκληρη τη ζωή του. «Έχω περάσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή µου», ξεκίνησε ο γνωστός δικηγόρος να εξηγεί στη δημοσιογράφο. «Έχασα τον κολλητό µου, τον Νίκο, σε τροχαίο δυστύχημα. Ήμουν και εγώ μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν ο συγκάτοικός µου και ο καλύτερός µου φίλος. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για µένα, στην ηλικία των 22 ετών», περιγράφει την πρώτη δυνατή απώλεια, που του στοίχησε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρώτο του παιδί, το οποίο δε γεννήθηκε ποτέ. «Όταν τελείωσα τις σπουδές µου και ξεκίνησα να εργάζομαι ως δικηγόρος, γνώρισα την πρώτη µου σύζυγο, µε την οποία είχαμε μια ατυχή εγκυμοσύνη, καθώς χάσαμε το παιδάκι στον 8ο μήνα έπειτα από επιπλοκή. Δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω ότι από το μαιευτήριο επιστρέψαμε στο σπίτι µας χωρίς το παιδάκι µας», διηγείται. «Ήταν ένα σοκ που έπαθα στην ηλικία των 30 ετών. Μάλιστα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σπίτι, αφού, να φανταστείς, το παιδικό δωμάτιο ήταν έτοιμο και είχα άρνηση να συνεχίσω να διαμένω σε αυτό το σπίτι», εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο. Μάλιστα, τα δύο γεγονότα είχαν απόσταση μόλις οχτώ περίπου χρόνια μεταξύ τους.

«Με τη σύζυγό µου όμως τελικά αποκτήσαμε δύο παιδιά, την Εύα, η οποία είναι φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της Νοµικής Αθηνών, και τη Νάντια, που είναι στη Γ’ Λυκείου και δίνει φέτος Πανελλήνιες µε σκοπό να περάσει στην Ψυχολογία», κατέληξε θέλοντας να δείξει την τροπή που έχει πάρει πλέον η ζωή του.

Ο δικηγόρος έχει αναλάβει, επίσης πολύ πρόσφατα, την υπόθεση του αδικοχαμένου Αντώνη, που επέβαινε στο πλοίο "Blue Horizon" (δείτε εδώ το σχόλιο που είχε κάνει για την υπόθεση). Υπενθυμίζουμε, πως ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει και την πολύκροτη υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Λύτρας Παλιοσπύρου