«Δε μπορώ να σας πω περισσότερα...» - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού με αφορμή το Fame Story

« Είναι αυτοδιοικητικός ο λόγος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δε μπορώ να σας πω περισσότερα...» - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού με αφορμή το Fame Story

Τα όσα παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα του Fame Story (δείτε τα highlghts) σχολίασαν σήμερα 1/10 στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, με την παρουσιάστρια ωστόσο, μετά την προβολή σχετικού αποσπάσματος να θέλει να απαντήσει σε σχόλια που δέχτηκε στα social media σχετικά με το δημοσιογράφο τους και τις δηλώσεις που πήρε από την Ελένη Φουρέιρα.

Συγκεκριμένα, όπως πολλοί τηλεθεατές παρατήρησαν, οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν ντουμπλαρισμένες, κάτι που δεν έχουν ξαναδεί στην εκπομπή τους.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού

«Να σας λύσω μια απορία αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Επειδή μου το σχολιάσατε και στο Twitter και νομίζω ότι πια βγάζει μάτι και αυτί. Ναι, είναι ντουμπλαρισμένη η φωνή του δημοσιογράφου μας. Πολύ σωστά το παρατηρήσατε. Δε μπορώ να σας πω περισσότερα για τον λόγο. Θα μπορώ όμως να σας πω τον λόγο σε λίγες μέρες, αν κάνετε λίγο υπομονή, αλλά έχετε πάρα πολύ δίκιο, ψέματα δεν έχω πει ποτέ σε εσάς. Η Αντωνία μας ντουμπλάρει τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Υπάρχει λόγος. Είναι αυτοδιοικητικός ο λόγος που ντουμπλάρεται η φωνή του δημοσιογράφου μας. Οπότε θα σας εξηγήσουμε σε λίγες ημέρες γιατί», ξεκαθάρισε.

Οι δηλώσεις που έκανε η Φουρέιρα

«Το θυμάμαι πολύ καλά το πρώτο Fame Story. Ήμουν τρελαμένη όπως όλη η Ελλάδα. Είναι τα παιδικά μου χρόνια και μου φάνηκε καλή ιδέα να συμμετάσχω. Θα μιλάω στα παιδιά όπως σε έναν φίλο μου. Τα λέω όπως τα νιώθω», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Στην αρχή του Fuego νόμιζα ότι θα πεθάνω από το άγχος», είπε σε άλλο σημείο.

«Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα μου», απάντησε για την οικογένεια της.