Λεωνίδας Κακούρης: «Παρακολουθώ το δελτίο σας εδώ και λίγη ώρα και...»

Οι δηλώσεις του για την σειρά Ναυάγιο

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: «Παρακολουθώ το δελτίο σας εδώ και λίγη ώρα και...»

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα η μεγάλη υπερπαραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού, "MEGA", το "Το Ναυάγιο" (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε). Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη έναρξη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, παραχώρησε μία όμορφη συνέντευξη ο ένας εκ των βασικών ηθοποιών του cast, Λεωνίδας Κακούρης.

Τι είπε ο Λεωνίδας Κακούρης για το Ναυάγιο

«Παρακολουθώ το δελτίο σας εδώ και λίγη ώρα, προκειμένου να βγούμε στον αέρα, και πραγματικά έχω μείνει άφωνος με όλα αυτά που συμβαίνουνε, γιατί όλες αυτές οι ειδήσεις, που μας είπατε είναι όλες ιδέες για σενάριο. Πραγματικά, το οποίο ξεπερνάει και τη μεγαλύτερη φαντασία, του όποιου σεναριογράφου», ξεκίνησε αρχικά να λέει ο ηθοποιός.

«Θέλω να πω, ότι βλέποντα όλες αυτές τις καταστροφές και τη δυστυχία, που υπάρχει στον κόσμο μας, και τις δυσκολίες. Και βλέποντας και τη παθογένεια του ελληνικού κράτους με όλα αυτά, με το στέγαστρο του Καλατράβα. Και με όλα αυτά που βλέπουμε τώρα αυτή τη στιγμή στις ειδήσεις, νιώθω λίγο παράτερος, αλλά πραγματικά (Το ναυάγιο) είναι μία πάρα πολύ ωραία ιστορία», δήλωσε.

Συμπλήρωσε, πως έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε λίγο στη φαντασία, αλλά και στην πραγματικότητα. «Αυτό που θα δούμε ουσιαστικά είναι η αναπαράσταση ενός πολύ ωραίου βιβλίου που έγραψε ο Σπύρος ο Πετρουλάκης. Έδωσε, δηλαδή το πρώτο πολύ καλό υλικό και στη συνέχεια το πήραν οι σεναριογράφοι μας και έφτιαξαν αυτή τη σειρά αυτήν τη σειρά μυθοπλασία. Μέσα στις ιστορίες του βιβλίου ενέταξαν κι άλλες ιστορίες».

Έτσι, αναπτύχθηκαν και άλλες ιστορίες πέρα από αυτές που υπήρχαν, όπως αναφέρει ο ηθοποιός. Παράλληλα σημείωσε, πως γύρισε κάποιες από τις πιο δύσκολες σκηνές από όλη την καριέρα του, καθώς έπρεπε να μπει στη θέση τη ενός γονιού που χάνει το παιδί του, ή να περάσει από ένα πλατό, στο οποίο υπάρχουν σοροί καλυμμένοι με κουβέρτες.

Όλα αυτά ήδη μας έδωσαν μερικά στοιχεία από το τι θα περιμένουμε να δούμε στη σειρά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της συνομιλίας της δημοσιογράφου με τον ηθοποιό: