Λεωνίδας Κακούρης: «Στην περίπτωση του δυστυχήματος...» - Η εξομολόγηση ψυχής του ηθοποιού για το θάνατο του πατέρα του στον Κώστα Τσουρό

«Όλων οι ζωές θα μπορούσαν να γίνουν σενάριο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης, στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα", που προβάλλεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του "MEGA" , και παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός.

Μίλησε για τη νέα δραματική σειρά εποχής, που πρωταγωνιστεί, "Το Ναυάγιο" (δείτε εδώ τις σοκαριστικές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου), αλλά και για το χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Τι είπε για την απώλεια του πατέρα του ο Λεωνίδας Κακούρης

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε κάποιες δύσκολες στιγμές και σε γεγονότα που τον στιγμάτισαν. «Όλων οι ζωές θα μπορούσαν να γίνουν σενάριο. Εξαρτάται ποιος το γράφει», παρατήρησε στην αρχή. «Αντιμετώπισα κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες», υπογράμμισε.

Ο ηθοποιός μόλις έμαθε, πως πέρασε στο πανεπιστήμιο, και πήγε να το πει στον πατέρα του, πληροφορήθηκε το θάνατό του, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Είναι σα μία ιστορία που την έζησε κάποιος άλλος, πλέον», εξήγησε. «Τουλάχιστον δεν έχουν μείνει τα απόνερα αυτής της ιστορίας. Νομίζω, τα έχω διώξει», συμπλήρωσε. Εξαιτίας αυτού του περιστατικό φοράει πάντα ζώνη. Μάλιστα, σημείωσε, ότι και ο ίδιος ο πατέρας του, εάν φορούσε ζώνη θα είχε σωθεί, «οι υπόλοιποι σώθηκαν».

«Στην περίπτωση του δυστυχήματος, ας πούμε, του πατέρα μου συνέκλιναν κάποια πράγματα, για να συμβεί αυτό. Δηλαδή έβρεχε καταρρακτωδώς, τον έπιασε λάστιχο, έβαλε μία ρεζέρβα, η οποία ήταν για κοντινές αποστάσεις. Είχε πολύ μικρότερο πέλμα από τα υπόλοιπα λάστιχα, υπήρχε κακή ορατότητα. Και συνέβη ό,τι συνέβη», διηγήθηκε ο ηθοποιός.

Τέλος, κατέληξε, ότι μετέπειτα που έκανε τη δική του οικογένεια, ήταν πολύ πιο προσεκτικός. «Έχεις ευθύνη. Δεν έχεις μόνο τον εαυτό σου, έχεις να σκεφτείς και μία καρδιά που χτυπάει έξω από τοπ σώμα σου... Είναι δυο καρδιές που χτυπάνε έξω από το σώμα σου», είπε ολοκληρώνοντας με πολύ συγκινητικό τρόπο την εξομολόγησή του.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του ηθοποιού:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λεωνίδας Κακούρης: Η αποκάλυψη σημαντικού προσώπου του Εθνικού θεάτρου - Όλη η αλήθεια για την παραίτηση του ηθοποιού

Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους» - H ανάρτηση που εξαφανίστηκε από τα social

Το Ναυάγιο: «Κύριε Κακούρη μας αποτελείωσες» - Αποθεώθηκε στο twitter για τον σπαραγμό του την ώρα που το Φοίνιξ βούλιαζε

Το Ναυάγιο: «Με έκανε και ένιωσα τον πόνο του,μπήκα μέσα στο πετσί του!» - Σοκαρισμένο το Twitter με τη βύθιση του "Φοίνιξ"

Το Ναυάγιο (11/10): «Ψάξτε σωσίβια! Βουλιάζουμε!», «SOS από Φοίνιξ βυθιζόμαστε» - Ανατριχιαστικές σκηνές απόψε

Το Ναυάγιο: Αποκλειστικό - Αυτοί είναι οι 6 νεκροί του μοιραίου ναυαγίου του «Φοίνιξ»

Το Ναυάγιο (10/10): «Θα γίνει χαλασμός και θα τους βρει μεσοπέλαγα» - Συγκλονιστικές σκηνές λίγο πριν την βύθιση του πλοίου

Το Ναυάγιο (3/10): Ο Ιπποκράτης διώχνει από το σπίτι την Ευγενία

Το Ναυάγιο: «Επιτέλους σε έναν διαφορετικό ρόλο...» - Έκλεψαν τις εντυπώσεις Κακούρης, Χρυσοστόμου και Παντούση στο twitter

Το Ναυάγιο: Έρχεται στο Mega και θα καθηλώσει - Αγνώριστος ο Κακούρης στο 1ο γύρισμα πάνω σε καΐκι