«Με Fipster και Σολωμού τα παιδιά θα βγουν φωστήρες...» - Το καυστικό σχόλιο του Δημήτρη Πανανώτα για τους καθηγητές του Fame Story

Τι ανέφερε την εκπομπή Happy Day

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Με Fipster και Σολωμού τα παιδιά θα βγουν φωστήρες...» - Το καυστικό σχόλιο του Δημήτρη Πανανώτα για τους καθηγητές του Fame Story

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 30/9, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, το Fame Story, το οποίο επέστρεψε ύστερα από 21 ολόκληρα χρόνια, στο Star (δείτε τα highlights της βραδιάς).

Δεκαέξι σπουδαστές με όνειρα, φιλοδοξίες, ταλέντο και στόχο να καταφέρουν να ανταποκριθούν στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσουν στα εβδομαδιαία Live και να πάρουν την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό για να κερδίσουν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Ελένη Φουρέιρα, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Αρσενάκος και Light.

Διευθύντρια της σχολής είναι η τραγουδίστρια Ηρώ. Τις χορογραφίες και την κίνηση των συμμετεχόντων ανέλαβε ο χορογράφος Χάρης Κούσιος, ενώ το image making η στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Η Μαρία Σολωμού είναι καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης, ενώ τα social media θα διδάξει ο Fipster.

Από την άλλη ο Άλεξ Παναγής, ο Κύπριος τραγουδιστής είναι υπεύθυνος στο τμήμα φωνητικής, έχοντας ως vocal coaches τους τραγουδιστές Νικόλα Ραπτάκη και Στεφανία Ρίζου.

O καυστικός σχολιασμός του Δημήτρη Πανανώτα για Σολωμού και Fipster

Ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, σχολίασε καυστικά τους δύο καθηγητές της μουσικής ακαδημίας.

«Η νέα εποχή του Fame Story ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, εδώ που τα λέμε. Με Fipster και Μαρία Σολωμού καθηγητές, καταλαβαίνετε ότι τα παιδιά θα βγουν φωστήρες. Δηλαδή μιλάμε, βγαίνεις από εκεί και είσαι Μονσεράτ Καμπαγιέ» ανέφερε.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε με χιούμορ: «Πρόσεξε, γιατί ο Mente Fuerte έχει πάρει το κινητό κι απαντάει. Η Μαρία Σολωμού είναι μία μοντέρνα γυναίκα που έχει υπηρετήσει το σανίδι, ως ηθοποιός έχει κάνει πράγματα. Μπορεί να δώσει συμβουλές».