Στο show με γιότ στο Μόντε Κάρλο - Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό ταξίδι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

Το ζευγάρι λατρεύει να πηγαίνει από προορισμό σε προορισμό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι ένα ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια, γι' αυτό και πέρα από το καλοκαίρι όπου κάνουν τουρ στα ελληνικά νησιά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις βόλτες τους στα στενά της Μυκόνου), αλλά και σε διάφορους εξωτικούς προορισμούς του εξωτερικού, προσπαθούν όλο τον χρόνο να ξεφεύγουν πραγματοποιώντας αποδράσεις.

Το φθινόπωρο, λοιπόν, τους βρήκε στο Μόντε Κάρλο, όπου αποφάσισαν να ταξιδέψουν για το Monaco Yacht Show, με τον επιχειρηματία να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες μπροστά από την θάλασσα μαζί με την αγαπημένη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τους έχουν στην κατοχή τους ένα δικό τους σκάφος, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με το οποίο γυρίζουν από νησί σε νησί (δείτε εδώ φωτογραφίες από αυτό, με τα τρυφερά τετ α τετ του μοντέλου με τον σύζυγό της).

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά στο Μόντε Κάρλο

Η πολυτελής τους έπαυλη στο Ελληνικό

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παντρεύτηκαν 13 χρόνια πριν, το 2010, και έκτοτε απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Στόχος τους, λοιπόν, είναι να μπορούν να παρέχουν στους γιους τους μία ζωή γεμάτη εμπειρίες, ανέσεις και κυρίως ασφάλεια.

Γι' αυτό αγόρασαν μία έπαυλη στο Ελληνικό, έκτασης 1000 τμ, η οποία αποτελεί τον παράδεισό τους. Περιέχει 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου. Μόνο η κουζίνα του σπιτιού αγγίζει τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων.

Στον κήπο του σπιτιού υπάρχουν παντού παιχνίδια για τα παιδιά, όπως επίσης και ένα δεντρόσπιτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά του κτήματος.