H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στη Ναύπακτο μετά τις καταγγελίες

Δεν έκανε καμία δήλωση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στην αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 30/9 έδωσε το παρόν ο Αλέξης Γεωργούλης σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον Ant1 και του δημοσιογράφου, Θάνου Βάγιου,

Είναι μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του Αλέξη Γεωργούλη καθώς μετά από την καταγγελία εις βάρος του, για σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό bullying αποφάσισε να μείνει μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στη Ναύπακτο

Ο ηθοποιός βρέθηκε στη Ναύπακτο ως απλός επισκέπτης για να παρακολουθήσει το δρώμενο και δεν είχε καμία ενεργό συμμετοχή.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη για τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel

Το Πρωινό του ΑΝΤ1, ωστόσο, πριν απο λίγο καιρό, είχε εξασφαλίσει τις πρώτες του δηλώσεις, όχι όσον αφορά την υπόθεσή του, αλλά τα λόγια του για τις καταστροφικές πλημμύρες που έχουν πλήξει την χώρα αυτές τις ημέρες.

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου και τη βαθύτατη θλίψη μου στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων που αυτή τη στιγμή καλούνται να δώσουν μία άνιση μάχη. Δυστυχώς, οι δυνατότητες θεσμικών παρεμβάσεων που έχουμε ως εκλεγμένοι Ευρωβουλευτές σε ότι αφορά θέματα φυσικών καταστροφών στα Κράτη Μέλη, είναι περιορισμένες.

Με τη θεσμική, όμως, δυνατότητα των γραπτών ερωτήσεων προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μας δίνεται η δυνατότητα να ασκήσουμε έλεγχο ή να παρακινήσουμε τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό στο να δράσει άμεσα. Έθεσε, λοιπόν, με δύο γραπτές ερωτήσεις, τη μία μάλιστα με τη μορφή κατεπείγοντος, πρώτον το ζήτημα της άμεσης αντίδρασης για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις ολέθριες πλημμύρες στην Ελλάδα, καθώς και των καταστροφικών πυρκαγιών που προηγήθηκαν.

Και δεύτερον, το ζήτημα της πρόληψης, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης λήψης μέτρων, για την ταχύτερη αντιμετώπιση πιθανών μελλοντικών καταστροφικών φαινομένων. Καλώ, επίσης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω αυτών των ερωτήσεων, να χρησιμοποιήσει όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της ώστε να συνδράμει τις Ελληνικές Αρχές για τη γρηγορότερη δυνατή αποκατάσταση ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων», είπε.