«Μπορούμε και τα ξεχωρίζουμε» - Το σχόλιο της Βίσση για την τρυφερή σχέση με τον Καρβέλα ενώ έχει άλλη σύντροφο

Ο πραγματικός λόγος χωρισμού τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Βίσση γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια της στη μουσική με την καριέρα της να έχει χαράξει μια μοναδική πορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τον Νίκο Καρβέλα να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Έτσι λοιπόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μια μεγάλη γιορτή με πολλές στάσεις και συναυλίες ανά την Ελλάδα με τελευταίος σταθμός να είναι η αγαπημένη Κύπρος της Άννας Βίσση.

Ο κόσμος έσπευσε να δει την Βίσση στην συναυλία αυτή με πάνω από 50.000 άτομα να γεμίζουν το στάδιο. Εκεί η τραγουδίστρια δέχτηκε μια έκπληξη από τον Νίκο Καρβέλα (δείτε εδώ). Η σχέση αγάπης μεταξύ της Βίσση και του Καρβέλα είναι γνωστή με την τραγουδίστρια να μιλάει για τον πρώην σύζυγό της στην κάμερα του Πρωινού.

Οι δηλώσεις της Άννας Βίσση για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα

«Όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Καρβέλας και έπαιζε πιάνο, εκείνη την ώρα έκλαιγα εγώ αλλά κανείς δεν το ήξερε. Χωρίζουν έτσι οι άνθρωποι και είναι μια χαρά. Πρόσεξε, χωρίσαμε για το λιγότερο σημαντικό πράγμα, που είναι το ερωτικό ζευγάρι. Έφυγε αυτό. Η σχέση όμως, η αγάπη και όλο αυτό που μας συμβαίνει δεν μπορεί να χωρίσει και κανείς δεν το παρεξηγεί αυτό, ούτε οι μετέπειτα σχέσεις του Νίκου ούτε οι μετέπειτα σχέσεις οι δικές μου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο και αν μπορούμε και τα ξεχωρίζουμε αυτά είναι πολύ ώριμο για μας και πολύ ωραίο», είπε η Άννα Βίσση.

«Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος: το σεξ»

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», αναφέρει.