Κάνουν couple therapy πριν από το καλοκαίρι - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τη σχέση της με το Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είμαστε τρελοζεύγαρο, για να μην τσακωνόμαστε συνέχεια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη και ο μικρός Πάρης από τη βάφτισή του (δείτε εδώ γιατί ονομάστηκε έτσι) μέχρι σήμερα παραμένουν στην Αθήνα στο σπίτι, που μένει μόνιμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς αρρώστησε η μητέρα του και έτσι έμειναν όλοι πίσω να της κάνουν παρέα.

Έτσι λοιπόν, μέχρι να πετάξει ξανά η Τούνη στη Θεσσαλονίκη, το ζευγάρι αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία και να κάνει μία νέα συνεδρία couple therapy κάτι, που έγινε γνωστό τη Δευτέρα (2/10) από ένα insta story της Ιωάννας.

Όπως η ίδια ανέφερε στο βίντεο δεν είναι η πρώτη φορά, που εκείνη και ο Δημήτρης επισκέπτονται ειδικό σύμβουλο σχέσεων, καθώς όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εκείνοι έχουν τις δικές τους διαφωνίες.

Ο λόγος που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνουν couple therapy

«Περιμένω το Δημήτρη, που έχει πάει βόλτα τα σκυλιά να έρθει γιατί σε λίγο έχουμε συνεδρία couple therapy, γιατί είμαστε τρελοζεύγαρο φυσικά, για να μην σκοτωνόμαστε συνέχεια. Είχαμε ξανακάνει μία, δύο συνεδρίες παλιότερα, αλλά τώρα έχουμε να κάνουμε μήνες πολλούς, πριν το καλοκαίρι! Θα σας ενημερώσω, αν λυθούν τα θέματα», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε εδώ τι ακριβώς είναι το couples therapy και σε ποια 4 σημεία βοηθά την σχέση.

Τι είναι η θεραπεία ζεύγους ή αλλιώς couple therapy

Η κοινή ζωή δύο ανθρώπων, παρά την καλή διάθεση και διακαή τους επιθυμία για αρμονική συνύπαρξη, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πολλοί παράγοντες, όπως π.χ. φόρτος εργασίας, στρες ή ζήλεια, μπορούν εύκολα να προκαλέσουν συγκρούσεις ή απομάκρυνση του ενός από τον άλλον. Για τα άτομα που βιώνουν πως υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους, η αναζήτηση της βοήθειας κάποιου ειδικού είναι συχνά βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η θεραπεία που αποσκοπεί στην ανάδειξη και επίλυση τέτοιου είδους προβλημάτων ονομάζεται «θεραπεία ζεύγους».

Η θεραπεία ζεύγους, στην απλούστερή της μορφή, αφορά στην παροχή βοήθειας σε δύο ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα που, με κάποιον τρόπο, βλάπτουν τη σχέση τους.

Πηγή: i-psyxologos.gr