«Έχω τιμωρηθεί που έχω γεννηθεί γυναίκα...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Andrew στο Fame Story

Τι ανέφερε στην Ηρώ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω τιμωρηθεί που έχω γεννηθεί γυναίκα...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Andrew στο Fame Story

Σε μία βαθιά εξομολόγηση προχώρησε η παίκτρια του Fame Story, Andrew, το βράδυ της Δευτέρας 2/10 στο πρώτο Fame Story Academy, τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στη διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας, Ηρώ, η οποία βρέθηκε εκεί, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τους 16 παίκτες που πέρασαν στο σπίτι και να αξιολογήσει τις ερμηνείες στο live του Σαββάτου 30/9 (δείτε εδώ τα highlights).

Η εξομολόγηση της Andrew στο Fame Story

«Είμαι μια αγκαλιά θεωρώ και θέλω να είμαι μια αγκαλιά. Δυσκολευόμουν για πολλά χρόνια να περιγράψω τον εαυτό μου. Όταν βρήκα ανθρώπους που με αποδέχτηκαν χωρίς να το περιγράψω, και όταν το έκανα ήταν ακόμη εκεί, αυτό με ισορρόπησε πολύ σαν άνθρωπος. Έχω έναν κύκλο που με αποδέχεται και με αγκαλιάζει και μπορώ να το μεταφέρω και αλλού. Μου πρόσφεραν αυτή την ανασφάλεια» είπε αρχικά.

«Δεν ταυτίζομαι με το σώμα μου, έχω ανασφάλεια φουλ και με πήρε χρόνια να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Έγω σαναν παιδί έχω περάσει πολλά και με έχουν στιγματίσει και άργησα να το καταλάβω.Έχω τιμωρηθεί που έχω γεννηθεί γυναίκα σε αυτή και θα το αναπτύξω αυτό το θέμα περισσότερο μέσα στο παιχνίδι. Δε θέλω να το ξεπετάξω έτσι» κατέληξε.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Fame Story

Το Fame story έχει επιστρέψει και επίσημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τους 16 παίκτες, που μπήκαν στο σπίτι της ακαδημίας να έρχονται αντιμέτωποι με την συγκατοίκηση και τα μαθήματα, που θα έχουν καθημερινά.

Τo βράδυ της Δευτέρας 2/10, είδαμε το μάθημα της Ηρώς κρίνοντας τους διαγωνιζόμενους για το πρώτο τους live, κάτι που έφερε δάκρυα και συγκίνηση. Στη συνέχεια, η Ηρώ τους ανακοίνωσε, πως οι κριτές με βάση το πρώτο live αποφάσισαν να βγουν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Mέχρι το 2ο live της Παρασκευής (7/10), λοιπόν ανοίγουν οι γραμμές με το κοινό να ψηφίζει ανάμεσα σε: Στράτο Τζώρτζη, Δημήτρη Σόφη και Μέγκαν.

Fame Story - Υποψήφιοι προς αποχώρηση