Με κοστούμι και γραβάτα ο Στέφανος Κασσελάκης στο Προεδρικό Μέγαρο - Το λάθος που έκανε σύμφωνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Έπρεπε να της πει κάθετα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνάντησε, σήμερα 3/10 στο Προεδρικό Μέγαρο, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να συζητήσουν την κρίσιμη κατάσταση που διανύει η χώρας μας το τελευταίο διάστημα, ύστερα και από την επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές του Βόλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, φορώντας αυτή τη φορά με κοστούμι και γραβάτα, πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, το πρωί της Τρίτης 3/10, για πρώτη φορά ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τα είδα και χθες δια ζώσης τα προβλήματα. Έχουμε πολλούς συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη από άμεση αρωγή από την πολιτεία στις περιοχές που έχουν υποστεί τις πλημμύρες και τις φυσικές καταστροφές. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριάς μας θα το κάνουμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη κατά τον Ανδρεά Μικρούτσικο

Τη συνάντηση, μετέδωσε ζωντανά η εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha με την Κατερίνα Καινούριου.

Ο Ανδρέας Μικρουτσικος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης σχολίασε αρνητικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας το λάθος που έκανε.

«Μιλάει στον αρχηγό του κράτους, θεσμικός ρόλος μοναδικός. Θα έπρεπε να της πει ότι το κράτος δεν είναι εδώ. Συμφώνησε ότι όλα είναι θέμα της κλιματικής κρίσης. Έπρεπε να της πει κάθετα “το κράτος πού είναι κυρία Πρόεδρε;”».

«Κάνουμε κριτική στον Κασσελάκη όχι μόνο για το τι τρώει αλλά και ο τρόπος που θα αντιπολιτευτεί. Όταν λέει στον Μητσοτάκη διάφορα να τα πει και στην κυρία Πρόεδρο. Είναι τόσο απλό, τόσο λογικό.»

Δείτε το σχετικό βίντεο: