«Π@#ΣΤΗ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης» - Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Δασκαλάκης

«Σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Giorgos Daskalakis
Facebook / Giorgos Daskalakis

Ξανά στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Γιώργος Δασκαλάκης, όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την Τρίτη 3/10. Πάνω που ετοιμαζόταν να επιστρέψει στις πίστες και στο τραγούδι, κάνοντας πρόβες στο σπίτι του, φαίνεται πως η μάχη του με τον καρκίνο δεν έλαβε τέλος και έτσι ο ίδιος καλείται να παλέψει για άλλη μία φορά μέχρι να βγει νικητής.

Δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του κι αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που στέλνει προς το κοινό. Δίπλα του, άλλωστε έχει και τη σύντροφό του, Μαρία Ντινόρη, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από δίπλα του και αυτό του δίνει τεράστια δύναμη.

Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Δασκαλάκης

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!!

Π@#ΣΤΗ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης...έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορεί...Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως...θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!!

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!

ΑΜΗΝ», σημείωσε χαρακτηριστικά και η καλή του σχολίασε αμέσως: «Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!! Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε... είσαι ήδη νικητής...σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».

Καλησπέρα Αγάπες μου!!! ΠΟΥΣΤΗ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης...έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε???...

Posted by Giorgos Daskalakis B on Tuesday, October 3, 2023

Η υπόσχεση που του έδωσε η σύντροφός του στην επέτειό τους

Η Μαρία Ντινόρη και ο τραγουδιστής είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια και μάλιστα μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η γυναίκα στο Facebook την Πέμπτη 18/5 έκανε γνωστό, πως γιορτάζουν την επέτειό τους.

«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη... Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για πάντα μαζί!!! Σε λατρεύω Είμαστε ένα σώμα είμαι εσύ
Καλή μας επέτειο », έγραψε η Μαρία Ντινόρη.