«Σ' αγαπώ μανούλα» - Βυθισμένη στο πένθος ένα χρόνο μετά η Φωτεινή Δάρρα

Η σπαρακτική ανάρτηση για την απώλειά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από ένα χρόνο, η Φωτεινή Δάρρα ανακοίνωσε πως έχασε την μητέρα της, στην πρεμιέρα του Just The 2 of Us (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο). Σήμερα, λοιπόν, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, η ίδια θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της και να δείξει πως δεν έχει περάσει μέρα που να μη τη σκέφτεται, προχωρώντας σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία της μαμάς της, συγκεκριμένα, και τη συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια, κάνοντας τους ακόλουθούς της, ακόμη και τους πιο σκληρούς, να "λυγίσουν". Αμέσως τα σχόλια γέμισαν με μηνύματα συμπαράστασης.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα για τον θάνατο της μητέρας της

«Αυτά τα μάτια… ένα χρόνο έχω να τα δω. Έφυγες. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να είμαι ακέραιη, αντισυμβατική, ιδεολογική. Σε ευχαριστώ που με άφησες να σε αμφισβητήσω, με έκανες να διεκδικώ την ελευθερία μου και την αλήθεια, να παλεύω για το καλό και το διαφορετικό, να χορεύω στις χαρές και στις λύπες μου, να κλαίω γιατί δεν είναι ντροπή να πονάμε, να πέφτω και να σηκώνομαι. Αλλά πάνω από όλα με έμαθες να είμαι μαμά. Σ' αγαπώ μανούλα. Δεν ξεχνιέσαι- και να ήθελες», έγραψε.

Βούρκωσε στον αέρα για την απώλειά της

Την Κυριακή 16/10, η ίδια βρέθηκε στο στούντιο της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε γι' αυτό, αλλά και για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Όσο δυνατή κι αν προσπαθεί να είναι, όμως, η καλλιτέχνης "λύγισε" στον αέρα και εξήγησε πως η απουσία της γυναίκας που την έφερε στη ζωή από την καθημερινότητά της είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να ξεπεράσει, διότι αισθάνεται ότι της λείπει όλο και περισσότερο.

«Μου έλειπε πολύ η μαμά μου εχθές», είπε χαρακτηριστικά και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.