Σπάνια βραδινή έξοδος για Καρύδη & Αθερίδη - Ο φακός τους ''τσάκωσε'' χαμογελαστούς πολύ κοντά ο ένας στον άλλον

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που σε γενικές γραμμές δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση τους, αλλά κατά κύριο λόγο με την τέχνη τους.

Πρόσφατα οι δύο τους έκαναν μια κοινή έξοδο στο Θέατρο Μικρό Άνεσις στην επίσημη πρεμιέρα "Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος" με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει τόσο κατά την άφιξή τους, αλλά και την ώρα, που παρακολουθούσαν την παράσταση.

Δείτε επίσης: Είχε τρία χρόνια σχέση με τον... - Στη δημοσιότητα μυστικά για την ζωή της Σμαράγδας Καρύδη

H κοινή έξοδος της Σμαράγδας Καρύδη με το Θοδωρή Αθερίδη

Το ζευγάρι καθόταν χαλαρό, πλάι πλάι με την Ευδοκία Ρουμελιώτη να παρακολουθεί μαζί τους το έργο. Ο Θοδωρής Αθερίδης επέλεξε total black outfit και η Σμαράγδα Καρύδη τζιν με ένα απλό t-shirt.

Σμαράγδα Καρύδη - Αθερίδης

Η έκπληξη γενεθλίων από τον Αθερίδη στη βεράντα του εξοχικού της

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι κορίτσι του καλοκαιριού και συγκεκριμένα του Αυγούστου με τα γενέθλιά της να τη βρίσκουν σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για εκείνη στην Ελλάδα, που δεν είναι άλλο από την Αίγινα.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/8) η ηθοποιός δέχτηκε μια έκπληξη από πολύ καλούς της φίλους, ηθοποιούς (Γιώργος Καπουτζίδης, Μιχάλης Μαρίνος κ.α) και τον αγαπημένη της, Θοδωρή Αθερίδη στη βεράντα του εξοχικού της στην Αίγινα (δείτε εδώ το υπέροχο σπίτι της στο νησί).

Η ηθοποιός λοιπόν με το μακρύ γαλάζιο φόρεμα της ενθουσιάστηκε με την έκπληξη και την τούρτα, που της έσβησαν για τα γενέθλια της, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα βίντεο στο instagram με τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας γιά χθες. Η ζωή είναι ωραία όταν τη μοιράζεσαι μ αυτούς που αγαπάς και τα γενέθλια είναι μια καλή μέρα για να το θυμάσαι», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη.