Η νέα ζωή μακριά από τη δημοσιότητα - Που μένει η Αθηνά Ωνάση τα τελευταία χρόνια

Καμία Αμερική και καμία Ελλάδα....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα ζωή μακριά από τη δημοσιότητα - Που μένει η Αθηνά Ωνάση τα τελευταία χρόνια

Μετά τις απανωτές τραγωδίες που βίωσε, τόσο με την αποβολή της όσο και με το χωρισμό και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε να ζήσει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφεύγει τα Media και τους φωτογράφους, αποφασίζοντας να κάνει δημόσιες εμφανίσεις ιγκόγκνιτο.

Ιγκόγκνιτο πήγε λοιπόν και στην Μύκονο, αφού όπως έγινε γνωστό κυκλοφορούσε το νησί φορώντας γυαλιά ηλίου και μαντήλι, ενώ μαζί της είχε και 4 άνδρες της ασφάλειας της (δείτε βίντεο). Το νησί επισκέφθηκε μαζί με δυο φίλες της έπειτα από 5 χρόνια. Τελευταία φορά στη Μύκονο βρέθηκε το 2018.

Η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση

Ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos Live Tv, αποκάλυψε στην εκπομπή Live News, πως η Αθηνά Ωνάση ταξίδεψε στο νησί με ιδιωτικό τζετ, από την Ολλανδία όπου τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα.

Πόσα χρήματα έχει τώρα η Αθηνά Ωνάση

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η περιουσία της είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια, ωστόσο, σήμερα εκτιμάται πως είναι κάτω από 500 εκατομμύρια!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης της άφησε ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ, καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκ., καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκ, επενδύσεις εταιρειών 200 εκ. και άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες.

Ωστόσο σήμερα η Αθηνά Ωνάση έχει μόνο λιγότερα από 500 εκ., 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, 300 εκ. μετρητά, πολλές μετοχές και ράβδους χρυσού.

Μπορεί αυτά τα ποσά να μας φαίνονται σοκαριστικά, ωστόσο, για τα δεδομένα τα δικά τους μιλάμε για τεράστια απώλεια χρημάτων.

Να σημειωθεί, ότι η Αθηνά Ωνάση φημολογείται πως εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα ο σύντροφος είναι χωρισμένος με παιδιά - δείτε φωτογραφία του.