«Δεν μπορώ με τίποτα τα ελληνικά της...» - Τα σχόλια Ελεονώρας Μελέτη και Αφροδίτης Γραμμέλη για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν υπάρχει χημεία στην κριτική επιτροπή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ με τίποτα τα ελληνικά της...» - Τα σχόλια Ελεονώρας Μελέτη και Αφροδίτης Γραμμέλη για τη Σοφία Χατζηπαντελή

Τα ελληνικά της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά και την παρουσία της στο My Style Rocks σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 4/10, η Ελεονώρα Μελέτη και η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό μέλλον της Σοφίας Χατζηπαντέλη φαίνεται χλωμό όσον αφορά την θέση της στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks αλλά και της γενικής της συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day οι ιθύνοντες του σταθμού είναι αρκετά δυσαρεστημένη με την συνεργασία τους και ψάχνουν ποιο πρόσωπο.

Τι είπαν Μελέτη και Γραμμέλη για τα ελληνικά της Χατζηπαντελή

«Παιδιά εγώ να σας πω τι δεν μπορώ με τίποτα; Τα ελληνικά της Χατζηπαντελή. Ειλικρινά σας μιλώ, μέχρι να τελειώσει την κριτική, περιμένω, απλά περιμένω», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε έξαλλη από το πλατό η Σοφία Χατζηπαντελή - Τι συνέβη

Τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία με τη σειρά της σχολίασε: «Αυτό ήταν και η αφορμή να βγει η συμπαθέστατη Σοφία, και να πάρει έναν ρόλο στην τηλεόραση... Γιατί αλλιώς ξεκίνησε, ως fashion expert ας πούμε πήγε σε ένα reality και ξαφνικά, εγώ πιστεύω ότι εκεί δεν πήγε ως fashion expert, αλλά ως “τηλεοπτικό θέαμα” και με σεβασμό στον χαρακτήρα της, με όλο αυτό που γίνεται με το ελληνικά και τα αγγλικά κλπ. Όλο αυτό όμως εμείς το παρακολουθήσαμε σε μία φέτα και κουραστήκαμε.» ανέφερε.

«Έχει αλλάξει η φυσιογνωμία του παιχνιδιού, γιατί δεν υπάρχει χημεία στην κριτική επιτροπή, είναι όλοι οι άνθρωποι στο πλατό και έχουν την αγωνία να καταλάβουν αυτό που λέει, να δουν αν θα πει αυτό που θέλει και να μεταφράζει η Καραβάτου. Αυτό έχει δημιουργήσει και ένα πρόβλημα, γιατί διαπιστώνουν ότι τελικά αυτή η χημεία που υπήρχε της παρέας ή μπορεί και να μαλώσεις ένα κορίτσι και να βγει τηλεοπτικό, δεν γίνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το απόσπασμα: