«Δεν μου απαντούσε και...» - Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Τι συνέβη τη μέρα του ατυχήματος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μου απαντούσε και...» - Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Η Μαίρη Χρονοπούλου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε, με την κατάστασή της να είναι πολύ κρίσιμη (δείτε εδώ τα νεότερα για την υγεία της). Εκείνη η οποία κατάλαβε πρώτη πως κάτι δεν πήγαινε καλά είναι η οικιακή της βοηθός, η οποία μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 4/10.

Η ίδια εξήγησε τι συνέβη εκείνη την ημέρα, λέγοντας πως έλειπε διότι είχε ρεπό, ωστόσο τηλεφωνούσε καθημερινά στην ηθοποιό για να δει εάν χρειαζόταν οτιδήποτε, μιας που η κατάστασή της ήταν ήδη άσχημη, εφόσον είχε προηγηθεί άλλο ένα μικρότερο ατύχημα, και επειδή δεν έπαιρνε καμία απάντηση, ανησύχησε και ξεκίνησε από το σπίτι της για να την βρει.

Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου για το ατύχημά της

«Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, όπως ήταν. Εκείνη την ημέρα που έπεσε, είχα ρεπό. Συνήθως την έπαιρνα τηλέφωνο το απόγευμα. Εκείνη τη μέρα δεν μου απαντούσε και κατάλαβα αμέσως. Ξεκίνησα να πάω στο σπίτι της, αλλά ήμουν στην Αθήνα και η Παιανία είναι μακριά», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη του νευροχειρουργού της

Το πρωί της Τρίτης 3/10 μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ο νευροχειρουργός της, Γιώργος Στράντζαλης, ο οποίος εξήγησε πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, διότι η καλλιτέχνης είχε ήδη κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Το έμαθα από τον βοηθό μου, δεν μου το είπε κάποιος συγγενής της. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Την βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές», είπε χαρακτηριστικά.