Χαρές στην ελληνική showbiz - Πασίγνωστο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 18χρόνια σχέσης και 3 παιδιά

«Μου έκανε πρόταση μετά από ολονυκτία σε μοναστήρι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην ελληνική showbiz - Πασίγνωστο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 18χρόνια σχέσης και 3 παιδιά

Μπορεί να είναι ζευγάρι εδώ και 18 χρόνια και να έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαν παντρευτεί. Τελικά, πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έπειτα από την πρόταση γάμου που έγινε στο σπίτι τους.

«Μου έκανε πρόταση μετά από ολονυκτία σε μοναστήρι. Γυρίσαμε αργά και καθίσαμε στον καναπέ. Μου είπε "Αγάπη το έχω μαζί μου δύο μήνες και παλεύω και δεν ξέρω πώς να στο δώσω". Δεν γονάτισε, μου έδωσε το κουτάκι μου λέει “θέλω να γίνεις γυναίκα μου”. Γελάσαμε, ήταν πολύ αμήχανο, δεν ήξερε πώς να το κάνει», αποκάλυψε η μέλλουσα νύφη.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύεται

Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη και την σύντροφό του Λεάννα Μάρκογλου!

«Μέσα στο δαχτυλίδι έχει γράψει τα αρχικά των παιδιών μας, αυτό με συγκίνησε. Δεν είναι κάτι που μας βιάζει ο γάμος. Θα το κάνουμε για την ευλογία», εξομολογήθηκε η make up artist στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA.

Η πρόταση γάμου μάλιστα, έγινε λίγο πριν αναχωρήσει ο τραγουδιστής για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ σε παραγωγή της Ατζούν Μίντια, I'm a celebrity get me out of here.

Μάλιστα, η Λεάννα αναφέρθηκε και στην ταλαιπωρία που βίωσε ο αγαπημένος της μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, όταν το αεροπλάνο τους είχε βλάβη - δείτε το βίντεο.

O λόγος που δεν είχαν παντρευτεί μέχρι σήμερα

«Προέρχομαι από μια φτωχική οικογένεια. Όνειρα σαν παιδί είχα πολλά. Μου άρεσε το περιβάλλον του σχολείου αλλά μια μικρή δυσλεξία και μια δυσκολία στο να αποστηθίσω πράγματα, τα έκανε όλα να φαίνονται βουνό και να μη μπορώ να ακολουθήσω. Αποφάσισα λοιπόν μαζί με τους γονείς μου στην Α’ Γυμνασίου να αφήσω το σχολείο και να πάω να δουλέψω. Μεγάλο λάθος γιατί η παιδεία είναι πολύ σημαντική για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου», είχε πει σε συνέντευξη του στο παρελθόν,

Για να αποκαλύψει για την σύντροφό του: «Με τη Λεάννα δεν έχουμε παντρευτεί γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Έτοιμος να παντρευτεί ένας άνθρωπος είναι όταν ωριμάσει γενικά. Επαγγελματικά... Συναισθηματικά...»