«Δεν μπορεί να είναι καλά...» - Η ψυχολογική κατάσταση του Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον πνιγμό του γιου του

«Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε παρά πολύ και ειδικά με τη θάλασσα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, παραχώρησε σήμερα 4/10 ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη. Ο Ισίδωρος Σταμούλης μίλησε για την ξαφνική και τραγική απώλεια του ανιψιού του. Ο 11χρονος έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο, όταν πήγε για μπάνιο στην θάλασσα...

Είχε εξαφανιστεί για αρκετή ώρα, με την μητέρα του και ανθρώπους να τον ψάχνουν στην παραλία όπου είχε πάει. Μετά από αρκετές ώρες, εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα μπλεγμένος στα σχοινιά δίπλα σε ένα καλαδούρι (σημαδούρα σκάφους).

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες αργότερα. Οι εικόνες θυμίζουν αρχαίας τραγωδίας, με τόσο τον ηθοποιό όσο και την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του να βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση (δείτε φωτογραφίες).

Η εξομολόγηση του αδερφού του Οδυσσέα Σταμούλη

Αρχικά σε ερώτηση για το πως μπορεί να έγινε το τραγικό συμβάν, δήλωσε: «Κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν ξέρει γιατί το παιδί ήταν παρά πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε παρά πολύ και ειδικά με τη θάλασσα. Δεν είχε αέρα πολύ οπότε κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει μακριά σε μια σημαδούρα. Ως που έφτασε αυτό, δυστυχώς δεν ξέρουμε. Η σημαδούρα ήταν καμία δεκαριά μέτρα, δεκαπέντε κάπου εκεί μακριά. Αλλά κοιτάξτε δεν είναι το Αυλάκι που περπατάς 100 μέτρα και είναι μέχρι τον αστράγαλο το νερό».

Σε ερώτηση αν η σημαδούρα ήταν του λιμενικού, απάντησε: «Να σας πω την αλήθεια, ιδέα δεν έχω. Αν την έβαλε το λιμενικό, αν την έβαλε ο δήμος, δεν ξέρω».

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του αδερφού του, εξομολογήθηκε: «Όπως θα ήταν οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά, το καταλαβαίνετε. Ήταν ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του. Φαντάζομαι ότι όλοι οι γονείς και έτσι ελπίζω, ότι όλοι οι γονείς αγαπάνε τα παιδιά τους. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδερφός και θείος, όσο και ο ίδιος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδερφός μου δεν μπορεί να ξεχαστεί».

Επίσης, όπως ανέφερε, έχει αποσυρθεί και από τα καλλιτεχνικά.