«Την έχω δει και με τα εσώρουχα, αλλά...», «Μπορεί να έχω κάτι άλλο στη ζωή μου!» - Χαμός στη Super Κατερίνα με τα "πειράγματα" για τη σχέση Καινούργιου & Ουγγαρέζου

Μετά τη φωτογραφία που ανήγγειλε το τέλος της κόντρας τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την έχω δει και με τα εσώρουχα, αλλά...», «Μπορεί να έχω κάτι άλλο στη ζωή μου!» - Χαμός στη Super Κατερίνα με τα

Με μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγινε γνωστό πως η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έλαβε τέλος (δείτε την εδώ). Το γεγονός αυτό, λοιπόν, σχολιάστηκε την επόμενη μέρα (4/10) στον αέρα του Super Κατερίνα.

Ο συνάδελφός της παρουσιάστριας αμέσως άρχισε να την "πειράζει", μιλώντας για κάποιο ειδύλλιο ανάμεσά τους, με την ίδια να το αρνείται και να αναφέρει πως ίσως υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή της αυτή τη στιγμή κι αυτά τα αστεία να της δημιουργούν πρόβλημα.

Τα πειράγματα του Γκουντάρα για τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εχτές ήσουν εκεί και με χαρά βλέπω τα πράγματα να προχωρούν, με χαρά βλέπω τη ζωή να τακτοποιεί τους ανθρώπους, με χαρά βλέπω την πρώτη σας δημόσια εμφάνιση. Με χαρά έκανα αυτό το ποστάρισμα, με χαρά ανταποκρίθηκε ο κόσμος, πόσα σχόλια πήρα για το πόσο ταιριάζετε, πόσο ωραίοι είστε και οι δύο και ότι πρέπει να είστε μαζί. Δεν στα έστειλα γιατί ξέρω ότι οι πρώτες μέρες θέλετε να είναι λίγο πιο προσωπικές, να είστε μόνοι. Χάρηκα όμως όπως χάρηκε και πάρα πολύς κόσμος», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με εκείνη να απαντά:

«Δε τα φτιάξαμε, φίλοι είμαστε. Παιδιά... Είστε καλά; Ο Δημήτρης είναι φίλος μου, μην παρεξηγηθούμε! Μπορεί να έχω γνωρίσει κάποιον άλλο άνθρωπο. Είναι μια χαρά παιδί, πολύ ωραίο και καλό παιδί, αλλά δεν τον βλέπω ερωτικά».

Και ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Μιλάνε τα σώματα. Μίλησε και ο Ουγγαρέζος, μην τα λέω εγώ» και αμέσως ακούστηκε απόσπασμα των όσων δήλωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την σχέση τους στη ραδιοφωνική του εκπομπή:

«Ρε παιδί μου, κοίτα τι γίνεται. Τσακώνεσαι και κάποια στιγμή βρίσκεσαι, βλέπεις τη μεγάλη εικόνα και τα βρίσκεις. Πήγαμε να ξεμπλοκαριστούμε και δε μας βρίσκει το Instagram. Παραδίδει τα όπλα και το ίδιο το Instagram. Σεξουαλικά δεν έχουμε τίποτα. Την έχω δει και με τα εσώρουχα, αλλά δεν την είχα ποτέ σε υπόληψη εμφανισιακά. Είναι όμορφη γυναίκα. Αδυνάτισε πολύ, αλλά το πρόσωπό της είναι πολύ όμορφο. Εγώ θέλω να είναι πληθωρικές οι γυναίκες. Αυτή έχει γίνει τσιλιβήθρα. Ωραία γκόμενα όμως».

«Δημήτρη μου θα σου την κάνω εγώ μπαμπάτσικη, να την ευχαριστιέσαι» είπε γελώντας τότε ο Γρηγόρης και η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να δώσει τέλος, λέγοντας:

«Πέρα από την πλάκα, χάρηκα που μιλήσαμε γιατί έχουμε όντως μοιραστεί στιγμές. Έχει έρθει σπίτι μου, έχει γνωρίσει τους γονείς μου, έχω πάει σπίτι του, είχα γνωρίσει τη μητέρα του, μια εξαιρετική κυρία. Θεωρώ ότι του αξίζει κάτι καλύτερο στην καριέρα του. Δε πρόκειται να τα φτιάξω με τον Ουγγαρέζο. Να πω πάντως, ότι μπορεί να έχω κάτι άλλο στη ζωή μου και να μη θέλω να το πω ακόμα. Είναι κρίμα να το ακούει ο άνθρωπος και να νομίζει ότι ψάχνομαι και ότι γκομενίζω!».