Το DOT φεύγει η Βάσω Λασκαράκη έρχεται - Οι λεπτομέρειες για την νέα της εκπομπή

Ποια εκπομπή θα δούμε φέτος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Το DOT φεύγει η Βάσω Λασκαράκη έρχεται - Οι λεπτομέρειες για την νέα της εκπομπή

Προ των πυλών είναι η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ για το Σαββατοκύριακο την οποία αναμένεται να παρουσιάσει η Βάσω Λασκαράκη. Η εκπομπή της ηθοποιού θα πάρει τη "σκυτάλη" από την εκπομπή DOT η οποία δεν θα προβληθεί φέτος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Σουσού», του OPEN.

Τι θα γίνει με την νέα εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη

«Η απόφαση για το Dot έχει παρθεί από τον Αύγουστο, πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν. Το Dot δεν θα το δούμε τουλάχιστον για φέτος στις τηλεοπτικές μας οθόνες» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης το ξέσπασμα της Λασκαράκη στο Instagram.

Ο Δημήτρης Σαράντος από την πλευρά του ανέφερε: «Αποφασίστηκε από τον Αύγουστο ότι δεν θα συνεχιστεί το Dot, τουλάχιστον με αυτόν τον τίτλο ως εκπομπή. Θα γίνει μία αλλαγή, στην πορεία προέκυψαν αρκετά ονόματα που ακούστηκαν, έχουν καταλήξει σε μία παρουσιάστρια και τώρα μένουν οι συνεργάτες και οι τίτλοι της εκπομπής».

«Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε από τη δική μας πλευρά είναι ότι άλλαξε το πλάνο. Ξεχάστε το Dot» είπε.

Οι λεπτομέρειες για την νέα εκπομπή

«Ο αρχικός τίτλος που είχαμε δει και είχαμε διαβάσει ήταν το “Πάντα Κυριακή” . Αυτός ο τίτλος είναι αυτός που λάτρεψαν όλοι και αυτός που ήθελαν. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, θα έχει διάρκεια 90 λεπτά, οπότε τώρα σκεφτείτε να αποφασιστεί κάποια στιγμή να πάει Σάββατο ή και τις δύο μέρες. Το σκέφτηκαν και μέχρι τώρα, ο επικρατέστερος τίτλος είναι το Break».

«Θα είναι πιο πολύ lifestyle. Η Βάσω Λασκαράκη είναι ενθουσιασμένη. Θα κάνει και η ίδια κάποιες συνεντεύξεις σε θέματα που την αγγίζουν. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το σκηνικό οπότε και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Οι πληροφορίες λένε για τα τέλη του Οκτώβρη και συγκεκριμένα 22 του μήνα».