«Είμαι πλέον σε μια οικογένεια που θα μπορώ να λέω ελευθέρα όσα θέλω» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στο "καρφί" του Νίκου Γεωργιάδη στο Πρωινό Σουσού

«Έχω συνεργαστεί τα τελευταία 20 χρόνια με πάνω από 500 άτομα και κανένας δεν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαι πλέον σε μια οικογένεια που θα μπορώ να λέω ελευθέρα όσα θέλω» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στο

Το πρωί της Τετάρτης 4/10 η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα στο OPEN με το Πρωινό Σουσού και καλωσόρισε στο ολοκαίνουριο πλατό της τους νέους της συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Νίκος Γεωργιάδης (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια και το δώρο που της έκανε ο σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης).

Την ώρα, λοιπόν, που ο τελευταίος έκανε είσοδο στο πλατό, είπε την εξής φράση: «Χαίρομαι, γιατί είμαι πλέον σε μια οικογένεια που θα μπορώ να λέω ελευθέρα όσα θέλω. Ευχαριστώ», αφήνοντας υπονοούμενα για το προηγούμενο "σπίτι" του, το Πρωινό μας, με τη Φαίη Σκορδά.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στη σπόντα του Νίκου Γεωργιάδη

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε αργότερα στο Fay's Time, με την παρουσιάστρια να δίνει την δική της απάντηση στον πρώην συνεργάτη της: «Για να το κλείσω, εγώ έχω συνεργαστεί τα τελευταία 20 χρόνια με πάνω από 500 άτομα τηλεοπτικά, που αυτή τη στιγμή έχουν δουλειά. Όσους και να ρωτήσεις κανένας δε θα πει ότι του έχω πει τι να πει ή να μην πει κάτι. Δε θα βρεθεί ούτε ένας να πει "η Φαίη μου είπε να πω αυτό ή μου είπε να μην πω αυτό". Για να το είπε κάτι θα σκεφτόταν ο άνθρωπος εκείνη την ώρα. Δε νομίζω να το είπε επειδή είναι τρελός», είπε αρχικά.

Η Μάρτζυ Λαζάρου, η project manager της σεζόν που πέρασε στις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΙ, ωστόσο, έδειξε να ενοχλείται αρκετά περισσότερο και ξέσπασε: «Εμένα απλά μου έκανε εντύπωση. Θα σου πω την αλήθεια. Δεν είναι ότι απλά με πείραξε, με στεναχώρησε. Δε μου άρεσε που το άκουσα. Γιατί να συνέβαινε και κάτι, να το καταλάβω. Αλλά και πάλι στην πρεμιέρα δεν έχει νόημα να το πεις. Πέρα από την πλάκα. Με ενοχλεί πάρα πολύ, δεν μου αρέσει να ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Και στην τελική αν έχεις κάτι να πεις το λες ξεκάθαρα. Έχω μάθει τη δουλειά μου να την παίρνω στα σοβαρά».