Ξανθός, χαμογελαστός με μακριά μαλλιά - Αγνώριστος ο Πάνος Κιάμος στην παιδική του ηλικία

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Κιάμος διατηρεί ένα αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram με τον τραγουδιστή να δημοσιεύει στιγμές τόσο από την προσωπική του ζωή, όσο και από τις εμφανίσεις, που κάνει σε συναυλίες και σε κέντρα, που εμφανίζεται.

Την Τετάρτη (4/10) ο τραγουδιστής εξέπληξε το κοινό του μέσα από το post, που έκανε καθώς είχε τα γενέθλιά του και έτσι δημοσίευσε την τούρτα του αλλά και μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Από τη συγκεκριμένη φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε ένα χαμογελαστό παιδάκια με ξανθά μακριά μαλλιά, ωστόσο αν δεν ξέραμε, πως είναι ο Πάνος Κιάμος δύσκολα θα τον αντιλαμβανόμασταν (δείτε εδώ τη σπάνια αποκάλυψη για το διαζύγιό του).

Η φωτογραφία του Πάνου Κιάμου από την παιδική του ηλικία

«Κάτσε και μέτρα…(τα χρόνια)!! Κοίτα για χάρη σου…πως ήμουν και πως έγινα!», έγραψε ο Πάνος Κιάμος.

«Έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα”»

«Το έχω στείλει στα ραδιόφωνα, περνάει ένας μήνας και είμαι όλη μέρα επάνω στα ραδιόφωνα. Για δύο μήνες δεν το έχω ακούσει πουθενά και έχω πιάσει τον εαυτό μου να πηγαίνει στην παραλία και να βάζω τα κλάματα δύο με τρεις ώρες, όταν απελπιζόμουν και να λέω δεν θα παίξει πουθενά.

Από έξω το έπαιζα “όλα καλά” και από μέσα μου να κλαίω. Σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο η θάλασσα ήταν το απάγκιο μου. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να παίρνω το αμάξι να πηγαίνει στην παραλία, εκεί έχω κλάψει, εκεί έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα” κι εκεί έπιασα τον εαυτό μου να το ακούει πρώτη φορά μετά από δυόμιση μήνες».