Πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από τον σύντροφό της - Το μονόπετρο αξίας που της έδωσε

Όλες οι αποκαλύψεις για τα προσωπικά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη (4/10) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στη στήλη ''Θάρρος ή αλήθεια'' της Μαίρης Αργυριάδου στην εκπομπή Breakfast at star με την επιχειρηματία να κάνει αποκαλύψεις πάσης φύσεως.

Η προσωπική ζωή της Ευρυδίκης πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε δημοσιεύει φωτογραφία με τον νέο τη σύντροφο (δείτε εδώ το τρυφερό φιλί στο στόμα).

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε, πως το πιο ακριβό δώρο, που έχει δεχτεί είναι το μονόπετρο, που της έκανε δώρο ο καλό της με την Μαίρη Αργυριάδου να τονίζει στο πάνελ, πως έχει δεχτεί πρόταση γάμου η Ευρυδίκη.

Oι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την προσωπική της ζωή

«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να ψάξω το κινητό του αγαπημένου μου. Όταν ψάχνεις, κάτι βρίσκεις. Κάνω το καλύτερο κρεβάτι, εννοώ το στρώνω πάρα πολύ ωραία. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, γιατί το θεωρώ πολύ σαρκικό και κυνικό», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο άσχημος χωρισμός της με τον πρώην της

Στην στήλη «Αρπαγή» της Μαίρης Αργυριάδου και στην εκπομπή Breakfast at star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9/5 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις "καυτές" ερωτήσεις.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον χωρισμό της, αποκαλύπτοντας πως τον έπιασε να την απατά.

«Χώρισα, προσπαθώ να είμαι καλά. Καλύτερα είμαι... Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ απέναντι σε όλους. Ήταν να παντρευτούμε! Ήταν! Έχω απατήσει κι εγώ βέβαια! Στην απιστία χτυπιέμαι, κοπανιέμαι! Δεν έχω πει σε κανέναν άντρα να χωρίσουμε αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου, να κάνω οικογένεια. Ο κύκλος με την Βρισηίδα έχει τελειώσει οριστικά. Ο καθένας κοιτάει τον ποπό του», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ε.Π.: Την πρώτη φορά που έφυγα από το Survivor στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε.

Μ.Α.: Ο πρώην σύντροφός σου ήθελε να φύγεις νωρίτερα;

Ε.Π.: Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα!

Μ.Α.: Τον τσάκωσες;

Ε.Π.: Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.