Σκούπιζε τα δάκρυά του στον αέρα του ''Στούντιο'' 4 - Ο λόγος που συγκινήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός

«Να που συγκινήθηκες και εσύ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σκούπιζε τα δάκρυά του στον αέρα του ''Στούντιο'' 4 - Ο λόγος που συγκινήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός

Την Τετάρτη (4/10) ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά του αναφορικά με την πορεία της καριέρας του αλλά και σχετικά με την τεράστια αγάπη, που έχει για την οικογένειά του.

Εκείνος και η σύζυγός του έχουν φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, τα οποία ήταν ο λόγος, που συγκινήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλώντας για τη σχέση τους (δείτε εδώ την αναγγελία γάμου του γιου του).

Ενδιαφέρουσα ήταν μάλιστα η στιγμή, που παραδέχτηκε, πως τα παιδιά του τώρα, που έχουν μεγαλώσει τον έχουν σώσει αρκετές φορές από ''κακοτοπιές'' με εκείνον να δέχεται ανοιχτά τη γνώμη τους.

Η συγκίνηση του Γρηγόρη Βαλτινού στο ''Στούντιο 4''

«Όταν έχεις κάνει παιδιά, που εκείνα σου υποδεικνύουν το σωστό, λες αυτό είναι το θαύμα της ζωής. Ήμουν πάντα εκεί και τώρα πιο πολύ, εκεί που πρέπει. Είναι δύο υπέροχα παιδιά τα οποία πολλές φορές με έχουν σώσει από πολλές κακοτοπιές και από πολλές επιλογές», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός

Ραγίζει καρδιές η πρώτη γνωριμία με τον πατέρα του

«Ήμουν περίπου 20 ετών. Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική. Υπήρχε πατριός. Δεν αντικαταστάθηκε, υπήρχε η έλλειψη. Πιθανόν να υπάρχει ακόμα, αν σκάψουμε βαθύτερα. Μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας, τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Είναι όμορφο που τα ξεπέρασες και συγχώρεσες κάποια πράγματα που σε πόνεσαν», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Βρεθήκαμε σε ουδέτερο έδαφος στην Ελλάδα. Συναντηθήκαμε στο σπίτι μιας θείας. Άνοιξα την πόρτα εγώ, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα. Νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος. Τον συγχώρεσα αμέσως, πριν τον δω. Οι άνθρωποι τότε δεν ήταν τόσο ενημερωμένοι, μπορούσαν να χωρίσουν για ασήμαντα πράματα και να το κρατήσουν.

Δεν υπήρχαν οι μηχανισμοί, η πληροφόρηση, η γνώση για να ξαναενωθούν ή να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Εγώ αυτό το κατάλαβα κάποια στιγμή και τελείωσαν όλα μέσα μου. Βέβαια δεν ξέρω αν ένα αγόρι, όταν λείπει ο πατέρας του σχεδόν σε όλη του τη ζωή, τι αφήνει μέσα του. Εγώ προσπάθησα να μην μου αφήσει τίποτα κι όλα αυτά τα πράγματα που με πόνεσαν, να τα κρατήσω στο μυαλό μου και να πω ότι δεν θέλω να τα κάνω στους άλλους».