Βάφτιση κόρης Ράλλη & Ανδρούτσου: Το κουφετί φόρεμα της Νικολέτας, ο στολισμός και η ιδιαίτερη μπομπονιέρα

Όλες οι λεπτομέρειες του μυστηρίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές αγάπης και απόλυτης ευτυχίας έζησε πριν από λίγες ημέρες η Νικολέτα Ράλλη με την παρουσιάστρια να βαφτίζει την κόρη, που έχει φέρει στη ζωή με τον σύζυγό της, Μιχάλη Ανδρούτσου (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο).

Την Τετάρτη (4/10) η Ράλλη έκανε ένα post στο instagram με μια σειρά φωτογραφιών από τη βάφτιση της μικρής Σοφίας με το φόρεμα της Νικολέτας, της κόρης της αλλά τον στολισμό να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Κάθε λεπτομέρεια είχε φροντιστεί από την Νικολέτσ Ράλλη, αλλά και από μία ομάδα, που είχε στο πλευρό της, τους οποίους και ευχαρίστησε έναν προς έναν μέσα από την ανάρτησή της.

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Νικολέτας Ράλλη

«Η ωραιότερη βάπτιση που πήγα ποτέ, ήταν αυτή του παιδιού μου. Γιατί πέρα από την οικογένεια μας, είχα μαζί μου, τους πιο ταλαντούχους και αξιόλογους ανθρώπους!», έγραψε η Νικολέτα Ράλη.

Oι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την εγκυμοσύνη

Η Νικολέτα Ράλλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες με την παρουσιάστρια να κάνει σοκαριστικές εξομολογήσεις για την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη της.

«Στα καλά καθούμενα, εντελώς ξαφνικά εκεί που εγώ ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μία γυναίκα που πιάνει την πέτρα και την στύβει και δε μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι, θεέ μου βοήθεια. Δεν σταμάταγα να κλαίω γενικά και να λέω “Γιατί θεέ μου;”.

Δεν υπήρχε λογική, δεν ήθελα να πάω σπίτι φοβόμουν, φοβόμουν ότι θα μου συμβεί κάτι πάρα πολύ ότι αν πάω σπίτι μου. Το θηλασμό τον σταμάτησα, για κάτι άλλο, που δεν το έχω πει ποτέ. Το θηλασμό το σταμάτησα στους 6 μήνες, γιατί έχασα τη φωνή μου. Έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών, δεν μπορούσα παιδιά να μιλήσω, δεν έβγαινε φωνή ρε συ, δε μπορώ να το εξηγήσω», είπε η Νικολέττα Ράλλη.