Γρηγόρης Πετράκος: Τα παιδικά χρόνια και οι δυο γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Η καριέρα και η δημόσια φωνή του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Πετράκος: Τα παιδικά χρόνια και οι δυο γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Ο Γρηγόρης Πετράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975 κι από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε τα μαθήματα της κλασικής κιθάρας και θεωρητικών στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου. Μετά τις εισαγωγικές εξετάσεις και την φοίτησή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθηνών, ξεκίνησε τις σπουδές του στο μοντέρνο τμήμα του Ωδείου Φ. Νάκας στην Αθήνα.

Γρηγόρης Πετράκος: Τα πρώτα χρόνια, ο δημόσιος λόγος και η προσωπική του ζωή

Ο Γρηγόρης Πετράκος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του Αντ1Fame Story” (2002-03) λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό.

Σχεδόν αμέσως μπήκε στη δισκογραφία με δικά του τραγούδια (σύνθεση, στίχοι, εκτέλεση) ενώ έγινε γνωστότερος κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα όταν ανέπτυξε δημόσιο λόγο εναντίον των εμβολίων COVID-19, των περιοριστικών μέτρων και της χρήση μάσκας.

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Πετράκος
19-04-2007 Έναρξη Posidonio

Το 2004 μέχρι και το 2010 διατηρούσε δεσμό με την γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα, με την οποία, μάλιστα, συνεργάστηκαν και δισκογραφικά.

Τάμτα Πετράκος χωρισμός
22-10-2007 Villa Mercedes

«Ο Γρηγόρης ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Περάσαμε μαζί έξι χρόνια, μου έδωσε πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και με βοήθησε σε όλα τα επίπεδα. Η σχέση μου όμως έκανε τον κύκλο της και τελείωσε όσο όμορφα ξεκίνησε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε τότε συνέντευξή της για το τέλος της σχέσης τους.

Τάμτα Πετράκος σχέση
07-05-2007 Παλλάς-Επίσημη προβολή ταινίας "Alter Ego"

Έπειτα, από το 2013 μέχρι σήμερα, τον Οκτώβριο του 2023, ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Αγάπη και την Αθηνά. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας που “έγραψε” 10 χρόνια κοινής ζωής με δυο υπέροχα παιδιά, έριξε τίτλους τέλους για έναν και οι λόγοι σίγουρα δεν ήταν μόνο ένας... (διαβάστε εδώ ποια είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού τους).

Γιατί χώρισαν πετράκος και παπαθωμά
19-04-2016 Bookabar-Παρουσίαση δίσκου Β. Καρατζόγλου "Τα όνειρά μου αληθινά"