«Έχω συγκλονιστεί...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Νίκου Σαγόπουλου για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Η Μαίρη είναι μέλος της οικογένειάς μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια συγκινητική συνέντευξη έδωσε ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου, (δείτε εδώ τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της), Νίκος Σταγόπουλος, στον "On time" και στη Σάσα Σταμάτη, ο οποίος αποτέλεσε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της ηθοποιού αφού υπήρξαν ζευγαρί για αρκετό καιρό.

Όλα όσα είπε ο Νίκος Σταγόπουλος για την Μαίρη Χρονοπούλου

Όπως είπε ο ηθοποιός, μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, όμως, διατηρούν τη φίλια τους.

«Η Μαίρη είναι παλικάρι. Έχει περάσει και χειρότερα και πιστεύω ότι τώρα θα το ξεπεράσει» αναφέρει.

«Η Μαίρη είναι μέλος της οικογένειάς μου. Έχω συγκλονιστεί. Μιλάω με τους γιατρούς. Προσευχόμαστε. Να στείλουμε όλοι τη θετική μας ενέργεια. Έχει παίξει πολλές φορές με το θάνατο κι έχει κερδίσει.»

Ο ηθοποιός, στη συνέχεια, μίλησε και γα τη γνωριμία του με την Μαίρη Χρονοπούλου.

«Με τη Μαίρη γνωριστήκαμε τέλη του 1991. Εγώ έπαιζα στο Θέατρο Πανελλήνιο, ήταν ένα φεστιβάλ με έργα του συγγραφέα Πίντερ. Πέρασα ένα διάστημα κουλτουριάρικο. Η σχέση ήρθε, όμως, έπειτα από ένα χρόνο. Με καλέσανε στην πρεμιέρα οι Μαροσούληδες στο “Δελφινάριο” και η Μαίρη έπαιζε με τη Μάρω Κοντού. Μετά είχε κάλεσμα στα “Βοτσαλάκια” και τη συνόδευσα εγώ με το δικό μου αυτοκίνητο. Μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που οδηγούσε. Ήταν χωρίς αύριο. Τελικά, κάτσαμε, τα είπαμε. Την επόμενη μέρα με κάλεσε για μπάνιο και μετά ξεκίνησε η φιλία κι έγινε στη συνέχεια η σχέση» είπε μεταξύ άλλων.

ΣΤΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
NDP PHOTO

Η τελευταία συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου 3 μέρες πριν το ατύχημα

Την ώρα που η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα, προβλήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό ΣουΣού, (4/10) η συνέντευξη που η ίδια είχε παραχωρήσει τρεις ημέρες πριν το ατυχές συμβάν.

«Η ζωή μου δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Λέω να μετακομίσω από την Παιανία. Με έχει πιάσει μια μανία να κατέβω στο κέντρο τώρα. Δεν έχω όρεξη για πάρτι γύρω από την πισίνα, κόντεψα να πνιγώ πέρσι και την παράτησα», είπε αρχικά.

Οι έρωτες

«Οι ρόλοι μου, μου έβαλαν τη στάμπα της "προσβάσιμης" κυρίας. Ότι έχω πολύ άσχημη διαγωγή. Πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου με έχουν γνωρίσει, όχι και πολύ σοβαρών ηθών, μέσα από τους ρόλους μου. Δεν ήμουν τόσο ζωηρή στη ζωή μου».

«Έζησα τον μεγάλο έρωτα μιάμιση φορά. Δεν θέλω να πω άλλα, γιατί θα προσδιορίσω πράγματα. Έχω κάνει έναν γάμο, αλλά δεν τον εντάσσω στις αγάπες μου. Ήταν άλλη ιστορία. Δεν θα μιλήσω ποτέ για αυτήν. Δεν θέλω. Οι άντρες με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκριτία Βόργια. Δεν έκανα ποτέ σκηνές, δεν ζηλεύω γιατί δεν θελώ να χαλάω τη ζαχαρένια μου. Τη μία φορά που ερωτεύτηκα πραγματικά ήταν ένας άνδρας όμορφος, με φοβερή σωματοδομή και μυαλό. Δεν θα απέρριπτα έναν άνδρα χοντρούλη, αλλά δεν θα τον επέλεγα. Οι άνθρωποι που έχουν κιλά είναι δυστυχείς».

«Στη ζωή μου, μου λείπει η αγκαλιά και η τρυφερότητα, όχι η διασκέδαση. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Δεν είχαν κάποιον να με ρωτήσει τι έγινε όταν περίμενα τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δω αν έχω καρκίνο».

Γιατί δεν έκανε ποτέ παιδιά

«Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που στάθηκα άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έκανα ένα παιδί. Μετά το σκέφτηκα... Έχω τόσο μεγάλο δεσμό με το “Χαμόγελο του παιδιού”, έχω δώσει τα πάντα μου, είναι η οικογένειά μου, και τελικά έχω 34.000 παιδιά»

Ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ήμουν πολιτικοποιημένη. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κόμμα που θα με παθιάσει όπως το ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ότι ο Κασσελάκης το πάει κάπου ωραία. Δεν είμαι Συριζαία, αλλά πάει να φέρει την αριστερά σε μια κεντρώα δημοκρατική αριστερά, σε ένα ΠΑΣΟΚ. Έχει γοητεία».

«Καλά έκανε και είπε για την προσωπική του ζωή, γιατί θα αναφέρονταν μετά οι άλλοι κακοηθέστατα. Όταν τον είδα να μιλάει, έπεσε φως στο γκρίζο χρώμα της πολιτικής».

Το βιβλίο της

«Ένας φίλος μου έχει πάρει το αρχείο μου για να ετοιμάσει ένα άλμπουμ, με φωτογραφίες μου, δημοσιεύματα και μότο. Το έχει πάρει πολύ καιρό και δεν το έχει αρχίσει. Αν δεν το αρχίσει άμεσα θα το ακυρώσω, δεν θέλω να βγει».

Και η συνέντευξη έληξε με την μικρή της εξομολόγηση: «Αυτό που περιμένω να έρθει είναι λίγη χαρά και πίστη που την έχασα τελείως. Περνάω μια άσχημη εποχή».