«Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο...» - Η σκληρή απάντηση Χατζίδου & Παύλου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Το προσκλητήριο δεν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο...» - Η σκληρή απάντηση Χατζίδου & Παύλου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε την Τετάρτη 4/10 όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε δηλώσεις για τη συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου και την σχέση τους μετά από αυτή, λέγοντας πως είναι άφαντη και πολλά άλλα, με την μπάλα να παίρνει και τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, για τη δημοσίευση του προσκλητηρίου της βάφτισης του μικρού Πάρη, καθώς και για ένα άγνωστο σκηνικό μεταξύ τους στις Μαλδίβες (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το πρωί της Πέμπτης 5/10, λοιπόν, πρώτα η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε και τον διέψευσε στις κάμερες, εφόσον και ο ίδιος βγήκε δημόσια να μιλήσει για όλα αυτά, με τον παρουσιαστές του Breakfast at Star να παίρνουν τη σκυτάλη, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Συγγνώμη από τους τηλεθεατές, γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν δεν χρειάζεται να γίνεται δημόσια, αλλά χρειαζόμαστε δύο λεπτά να μιλήσουμε γι' αυτό. Σοκαριστήκαμε γιατί υποτίθεται το συζητήσαμε όλοι μαζί του την ίδια ημέρα που έγινε αυτό. Δεν καταλάβαμε γιατί έπρεπε, λοιπόν, να απαντήσει ένα μήνα μετά δημόσια», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Και ο Ετεοκλής Παύλου εξήγησε: «Το προσκλητήριο δεν το λάβαμε εμείς ως καλεσμένοι, δεν είμαστε φίλοι. Οι πληροφορίες γι' αυτό υπήρχαν με όνομα και ημερομηνία σε άλλες εκπομπές. Το layering βγήκε σε εμάς, τα χρώματα και τα γράμματα. Δεν ήταν σωστό να βγει προς τα έξω αλλά όλα αυτά είχαν ήδη δημοσιευθεί.

Για τις Μαλδίβες, δεν έπρεπε να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν ήθελε να ασχοληθούμε με τον ίδιο η το παιδί του καθόλου και υπάρχει τρόπος να το ζητήσεις αυτό από τα κανάλια και τελειώνει εκεί το θέμα», με την σύζυγό του να προσθέτει: «Οι συνεργάτες μας του έστειλαν όλα όσα είχαν δημοσιευθεί ήδη, γιατί σεβόμαστε κι εμείς ως γονείς, και δεν έχουμε δείξει το πρόσωπο του παιδιού, και δεν θεωρήσαμε κακό να δημοσιευθεί το προσκλητήριο ενώ όλα είχαν ήδη βγει από άλλες εκπομπές».

«Αν το χαρτί ήταν τόσο κακό για να τοποθετηθεί με τόσο βαρύς και κακούς χαρακτηρισμούς η ευθύνη είναι πάνω μου, σε κανέναν άλλο δημοσιογράφο. Οτιδήποτε πει για μένα δεν νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ. Οτιδήποτε προβάλλεται στην εκπομπή όμως και υπάρχει στη σκαλέτα το γνωρίζω, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι άλλο, εγώ δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο», συνέχισε ο παρουσιαστής.

Και η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά: «Εμείς δεν ήμασταν καλεσμένοι, ούτε φίλοι, είμαστε γνωστοί από τα παλιά».