My Style Rocks: Σε ρόλο έκπληξη η Φαίη Σκορδά - Τι αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Ποια θέση θα πάρει η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 My Style Rocks: Σε ρόλο έκπληξη η Φαίη Σκορδά - Τι αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε σύντομα τη Φαίη Σκορδά στο My Style Rocks στον ΣΚΑΙ σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 5/10. Η παρουσιάστρια διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται για αντικατάσταση ούτε κάποιου κριτή αλλά ούτε και της Κατερινάς Καραβάτου αλλά αφορά ένα guest που θα κάνει η παρουσιάστρια στην εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για το guest της Φαιης Σκορδά.

«Η Σκορδά θα κάνει guest εμφάνιση, και είναι αποκλειστικό, στο Μy Style Rocks και θα περιμένουμε να δούμε αν θα εμφανιστεί σε θέση της παρουσίασης ή σε θέση της κριτικής επιτροπής.»

Δείτε επίσης: Χαμός ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τη Μαρία Φραγκάκη για την Σπυροπούλου - Τι συνέβη

«Μην πάει το πράγμα... ότι θα φύγει η Καραβάτου, Θα γίνουν κάποια guest στο μέλλον. Αυτό που σίγουρα θα γίνει είναι της Φαίης Σκορδά η οποία θα εμφανιστεί σε ρόλο έκπληξη.»

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Η δεύτερη εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Η παρουσιάστρια στην αρχή της σεζόν είχε εκφράσει την επιθυμία της να κάνει βραδινή εκπομπή.

«Ήταν μια πρεμιέρα για όλες τις εκπομπές με μεγάλη αμηχανία για όλους, λόγω της επικαιρότητας. Όλα καινούργια όλα από την αρχή. Είναι μια πολύ ωραία ομάδα. Πρώτη μέρα με αλλαγή ώρας, ωραία ήταν. Καλημέρα πάντως λέω ακόμα, το κρατάμε. Έχεις την επιλογή του Fay’s Time που μπορεί να φτάσουμε και βράδυ δεν ξέρω. Μακάρι να με δείτε και σε κάτι βραδινό, θα το ήθελα», ήταν τα πρώτα της λόγια για τη νέα της εκπομπής σε ώρα και όνομα.