«Ρώτησα τη Σίσσυ στη σύσκεψη...» - Η αποκάλυψη του Παύλου Σταματόπουλου μετά τις χειμαρρώδεις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σε δύσκολη θέση μετά το ξέσπασμα της κόντρας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ρώτησα τη Σίσσυ στη σύσκεψη...» - Η αποκάλυψη του Παύλου Σταματόπουλου μετά τις χειμαρρώδεις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προχώρησε σε πολύ έντονες δηλώσεις σχετικά με την συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι και στη σχέση τους μετά από τη λήξη αυτής, κατηγορώντας την για το γεγονός πως είναι απούσα όλο αυτό το διάστημα που εκείνος προσπαθεί να τη βρει, και όχι μόνο (δείτε εδώ τα χειμαρρώδη σχόλια που έκανε).

Για το γεγονός αυτό μίλησε στις κάμερες του Happy Day ο Παύλος Σταματόπουλος, με τον οποίο συνεργάστηκε το μοντέλο στην εκπομπή το προηγούμενο διάστημα, εξηγώντας πως δεν είχαν καμία γνώση για τίποτε από όσα ανέφερε εκείνος και πως η απόφαση για τη συνεργασία τους δεν ήταν της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η αποκάλυψη του Παύλου Σταματόπουλου μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν έκπληξη, βασικά γιατί δεν περιμέναμε ότι υπάρχει όλο αυτό το συναίσθημα από πίσω και όλο αυτό το γεγονός. Πιο πολύ προβληματίστηκα και στεναχωρήθηκα για τον Δημήτρη που νιώθει έτσι περισσότερο. Την ρώτησα στη σύσκεψη αν έχει γίνει κάτι και μου είχε όχι, ήταν κάτι που θα έκανε η διοίκηση της εταιρείας», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σε δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το βράδυ της Τετάρτης 4/10 στις τηλεοπτικές κάμερες, απάντησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου φανερά ενοχλημένη.

«Όταν τελείωσε η σεζόν κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα. Είπαν στον Αλεξάνδρου ότι δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Τελικά με την διοίκηση καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορούσε η ομάδα να μείνει ίδια. Επειδή ήξερα ότι ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας του Κοκλώνη, θεώρησα ότι θα τον ενημερώσουν. Ήξερα ότι θα παραμείνει στην εταιρία, αλλά όχι στην εκπομπή», ανέφερε αρχικά.

«Επειδή σήμερα τον άκουσα με έκπληξη ότι με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα, τον πήρα τηλέφωνο μου το έκλεισε, του έστειλα μήνυμα του είπα γιατί είπες ότι με πήρε τηλέφωνο δεν έγινε ποτέ, και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που είπε. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά», συνέχισε.

Και ολοκλήρωσε: «Καταλαβαίνω ότι ήθελε να μείνει στην εκπομπή. Στο τέλος δεν αποχαιρέτησε, κάναμε ένα βίντεο για την Ελένη Για τον Δημήτρη δεν ήξερα ότι θα φύγει, οπότε για αυτό δεν χαιρέτησε. Με στεναχωρεί ότι δεν με πήρε τηλέφωνο και το κάνουμε όλο αυτό μπροστά σας. Δεν με κάλεσε στην βάφτιση, νόμιζα ότι έγινε σε κλειστό κύκλο» λέγοντας πως «Δεν θα κάνω άλλη κίνηση να ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου».