«Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο πόδι, δεν είπα τίποτα, όμως...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ελεονώρα Μελέτη για τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Τον καταλαβαίνω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο πόδι, δεν είπα τίποτα, όμως...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ελεονώρα Μελέτη για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη σχέση τους (δείτε εδώ τι ειπώθηκε) προκάλεσαν πολλές και σφοδρές αντιδράσεις και από την παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι, αλλά και από πολλά πρόσωπα του χώρου που είτε γνωρίζουν τι έχει συμβεί είτε ήρθαν σε επικοινωνία με τα άμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Η Ελεονώρα Μελέτη, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 5/10 αποκάλυψε στον αέρα του Mega Καλημέρα πως συναντήθηκε πρόσφατα με το μοντέλο και επιχειρηματία και η ένταση, όπως και ο θυμός που έχει μέσα του είναι μεγάλος. Παρόλο που υπάρχει και η πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου (δείτε εδώ την απάντησή της), η ίδια επικροτεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για το γεγονός πως μίλησε ευθέως χωρίς υπεκφυγές.

Η δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη για την κόντρα Αλεξάνδρου - Χρηστίδου

«Τον είδα τον Δημήτρη τις άλλες, τον πέτυχα τυχαία έξω με την Ιωάννα και μιλήσαμε αρκετή ώρα στο πόδι. Σαφώς και δεν είπα τίποτα, γιατί δεν με ενδιέφερε να μεταφέρω την κουβέντα μας που ήταν σε προσωπικό επίπεδο στην τηλεόραση και ούτε θα το κάνω τώρα. Θέλω, όμως, να πω ότι κυμάνθηκε σε αυτό το κλίμα και έχει ένταση μέσα του.

Νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ μπορούμε να τον καταλάβουμε, γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε να διηγηθούμε μία ιστορία που μας έκανε να νιώσουμε είτε αδικημένοι, είτε απηυδισμένοι, είτε στενοχωρημένοι ή ακόμα και μπουχτισμένοι με τον χώρο μας. Τον καταλαβαίνω. Από την άλλη πρέπει να υπολογίσουμε και αυτό που είπε η Σίσσυ ότι δεν μου έχει στείλει κανείς μήνυμα και δεν με πήρε τηλέφωνο. Πάντως ο Δημήτρης είναι ο πρώτος που μίλησε χωρίς υπονοούμενα, γιατί κάτι πήρε το αυτί μου ότι όλοι κουράζονται με τα υπονοούμενα, αλλά βγαίνει τώρα αυτός και ξεσκεπάζει καταστάσεις, ιστορίες. Τώρα δεν ξέρω τι προτιμά ο καθένας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μελέτη Αλεξάνδρου Χρηστίδου