My Style Rocks: Αλλαγές και προσθήκες ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ - Ποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι

Τι ισχύει για τη Σοφία Χατζηπαντελή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αλλαγές και προσθήκες ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ - Ποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι

Νέες εξελίξεις και αλλαγές έρχονται στο Μy Style Rocks αφού ο ΣΚΑΙ φαίνεται να μην είναι ευχαριστήμενος με τις επιδόσεις της εκπομπής μόδας και ετοιμάζεται να κάνει νέες προσθήκες σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πάμε Δαναή στο Mega το πρωί της Πέμπτης 5/10.

Οι αλλαγές του ΣΚΑΙ στο Μy Style Rocks και οι νέες προσθήκες

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος αναφορικά και με το θέμα της αποχώρησης ή της παραμονής της Σοφία Χατζηπαντελή στην εκπομπή.«Έχει πάρα πολύ ισχυρό συμβόλαιο που περιλαμβάνει και μίσθωση σπιτού» αναφέρει το ρεπορταζ.

Σχετικά με την διάρκεια του προγράμματος τη φετινή σεζόν λέγεται: «Είχε ακούστεί ότι θα πάει όλη τη σεζόν με δύο κύκλους back to back όμως αυτό δεν θα σημβεί.»

Ωστόσο αναμένονται και νέες προσθήκες ως guest για την ενίσχυση του προγράμματος καθώς το κανάλι δεν ειναι καθόλου ευχαριστημένο με τον μέσο όρο. (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε)

«Το πρόγραμμα θα ενισχυθεί με guest κριτές. Είχε ακουστεί το όνομα του Λάκη Γαβαλά ο οποίος απάντησε αρνητικά...Πρόταση-Κρούση έχει γίνει και στον Γιώργο Καράβα.»

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για το guest της Φαιης Σκορδά

Σήμερα το πρωί 5/10 στην εκπομπή Mega Καλημέρα,η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο My Style Rocks σε ρόλο guest κριττή.

«Η Σκορδά θα κάνει guest εμφάνιση, και είναι αποκλειστικό, στο Μy Style Rocks και θα περιμένουμε να δούμε αν θα εμφανιστεί σε θέση της παρουσίασης ή σε θέση της κριτικής επιτροπής.»

«Μην πάει το πράγμα... ότι θα φύγει η Καραβάτου, Θα γίνουν κάποια guest στο μέλλον. Αυτό που σίγουρα θα γίνει είναι της Φαίης Σκορδά η οποία θα εμφανιστεί σε ρόλο έκπληξη.»

Δείτε εδώ το απόσπασμα: