«Πριν γίνει αυτό, ήμασταν μαζί στο σπίτι μου και...» - Παραμένει κρίσιμη η υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Όσα αποκάλυψε η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPHOTO
NDPHOTO

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παραμένει η Μαίρη Χρονοπούλου έπειτα από πτώση που είχε στα σκαλιά του σπιτιού της με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Την ηθοποιό εντόπισε η οικιακή βοηθός της πεσμένη στο πάτωμα αναίσθητη και με λίγο αίμα στην μύτη της - δείτε εδώ την αποκάλυψη της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου φέρει τραύματα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Αν και σε αυτή την κατάσταση, δίνει αγώνα για να απορροφηθεί το αιμάτωμα του κρανίου, καθώς τις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία. Ωστόσο, οι ζωτικές της λειτουργίες είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή της ή την καρδιά

Δείτε βίντεο από τα σκαλιά στο σπίτι της που είχε την πτώση!

Η αποκάλυψη της Ευανθίας Ρεμπούτσικα για την Μαίρη Χρονοπούλου

«Είμαστε πολύ κοντά εδώ και αρκετά χρόνια, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια τη Μαίρη. Είμαστε πολύ κοντά η μία στην άλλη έτσι με πολλή αγάπη, κάναμε πάρα πολύ ωραίες κουβέντες, κάναμε συζητήσεις δηλαδή, λέγαμε τα εσώψυχά μας κοινωνικές πολιτικές κάναμε τα πάντα έτσι και ήταν μια πολύ, πολύ καλή φίλη. Μία γυναίκα, μες τα νιάτα, ήταν ζωντανή, μία γυναίκα που έχει να δώσει πράγματα. Και ξαφνικά γίνεται αυτό το πράγμα και πριν γίνει αυτό, ήμασταν μαζί στο σπίτι μου και τρώγαμε, πολύ ευδιάθετη, πολύ χαρούμενη.

Είχαμε βρεθεί το Σάββατο, τρώγαμε μαζί με μια παρέα στο σπίτι. Μου άρεσε όλο αυτό που είχε δηλαδή για τη ζωή και είχε τρομερή ζωντάνια, τρομερή δύναμη, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Ούτε καν μπορούσα να το φανταστούμε στο μυαλό μας ότι θα μπορέσει μέσα στο σπίτι της δηλαδή να γίνει αυτό το κακό. Το μόνο που αυτή τη στιγμή μπορώ να πω είναι ότι της μίλησα, να έχουμε ελπίδα και να προσευχηθούμε για αυτή», ανέφερε αρχικά η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Πήγα την είδα, τίποτα αυτό μόνο θα πω. Της είπα «είσαι δυνατή» και είναι δυνατή. Λίγο ησυχία, θέλω πάρα πολύ ησυχία γενικά σε όλο αυτό το γεγονός και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι για αυτό, τίποτα άλλο. Την αγαπάω πάρα πολύ, έρθει έρθει πάρα πολύ κοντά μου και εγώ κοντά της. Τη θεωρώ μεγάλη αρχόντισσα, σπουδαία γυναίκα πάντα την θαύμαζα και την θαυμάζω», ολοκλήρωσε.