Υποβασταζόμενη η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιούλα, στην επιμνημόσυνη δέησή του

Ρίγη συγκίνησης...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Θρήνος και δάκρυα σκορπίστηκαν από την πρώτη στιγμή που η είδηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη έγινε γνωστή. Μία ημέρα πριν την κηδεία του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, τον τόπο καταγωγής του, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, με την ταφή να πραγματοποιείται σε οικογενειακό τάφο στη Θέρμη, η οικογένειά του αποφάσισε να πραγματοποιήσει επιμνημόσυνη δέηση σε ιερό ναό στη Βούλα, ώστε όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στην τελευταία του κατοικία για να τον αποχαιρετήσουν να το πράξουν σήμερα, Πέμπτη 5/10 εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε εικόνες από την εκκλησία με τα στεφάνια και τον κόσμο που κρατούσε λουλούδια στα χέρια (δείτε εδώ), ωστόσο τραγική φιγούρα αποτελεί η σύζυγος του "ξανθού άγγελου" του μπάσκετ, όπως τον αποκαλούσαν, Γιούλα, η οποία έφτασε υποβασταζόμενη από τις κόρες της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του Γιάννη Ιωαννίδη - Η δεμένη σχέση με τη σύζυγό και την κόρη του

Η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη στην επιμνημόσυνη δέησή του

Σύζυγος Γιάννη Ιωαννίδη επιμνημόσυνη δέηση
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σύζυγος Γιάννη Ιωαννίδη επιμνημόσυνη δέηση Βούλα
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Το αντίο του Παναγιώτη Φασούλα

Ο χώρος του ελληνικού μπάσκετ αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια καρδιάς τον μεγάλο Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (4/10) μετά τον χρόνιο αγώνα, που έδινε με ένα πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρούσε.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας το βράδυ της ημέρας, που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση με τον θρύλο του μπάσκετ να μιλάει για τον εξίσου θρύλο του μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Φασούλας τόνισε από μεριάς του, πως περίμεναν τα δυστυχή νέα, σε κάθε περίπτωση όμως η ανακοίνωση θανάτου τον σόκαρε. Έτσι λοιπόν, θέλησε να θυμηθεί μόνο τις καλές στιγμές με τον Ιωαννίδη, καθώς οι δύο τους είχαν υπάρξει συμπαίκτες, αλλά και αντίπαλοι.