«Φοβάμαι μην έχω...» - Η αδιαθεσία της Καινούριου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Τι συνέβη με την υγεία της παρουσιάστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Φοβάμαι μην έχω...» - Η αδιαθεσία της Καινούριου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Μια μικρή αδιαθεσία ένιωσε στον αερα της εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, το πρώι της Πέμπτης 5/10, η Κατερίνα Καινούριου, κατα την διάρκεια προβολής του βίντεο της επιστροφής του Αλέξη Γεωργούλη στην Ελλάδα.

Η διαθεσία της Κατερίνας Καινούριου στο πλατό της εκπομπής

Η παρουσιάστρια ενώ στην αρχή φαινόταν καλά στην υγεία της, στη συνέχεια μια ξαφνική αδιαθεσια την έκανε να σταματήσει το σχολιασμό του θέματος. «Φοβάμαι μην έχω πυρετό» είπε κρατώντας το μέτωπο της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπευσε να βάλει το χέρι του στο μέτωπό της για να δει αν είναι ζεστή. «Έχεις κανέναν πυρετό; Τίποτα!» είπε ο συνεργάτης της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου νιώθει αδιαθεσία και το εκφράζει, με αποτέλεσμα να επικρατεί ανησυχία.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξεσπασμα της Κατερινάς Καινούριου στον αέρα της εκπομπής

Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της αφού στη χθεσινή εκπομπή της (4/10) ξέσπασε σε κλάμματα για προσωπικούς, όπως είπε, λόγους, χωρίς να αναφερθεί παραπάνω στο γεγονός.

«Έχω αποσυντονιστεί τελείως, είναι κάτι τελείως δικό μου. Με συγχωρείται, είναι κάτι προσωπικό. Απλά δεν μπορώ να κρατήσω τη στεναχώρια μου» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ το απόσπασμα: