«Δεν είναι μία γλάστρα να τον πηγαίνεις από εδώ και από εκεί» - Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για τη διαμάχη Αλεξάνδρου & Χρηστίδου

«Εχθές το ανέφερα και το επιβεβαιώνει τώρα η Σίσσυ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι μία γλάστρα να τον πηγαίνεις από εδώ και από εκεί» - Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για τη διαμάχη Αλεξάνδρου & Χρηστίδου

Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου και την σχέση τους μετά τη διακοπή αυτής (δείτε εδώ αναλυτικά) και τη διάψευση αυτών από την παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι, (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε) έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα στις εκπομπές.

Ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του και όσα γνωρίζει για την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει θέση το μεσημέρι της Πέμπτης 5/10 μέσα από την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ, Fay's Time.

Η αναφορά της Φαίης Σκορδά στη διαμάχη Χρηστίδου - Αλεξάνδρου

«Εχθές το ανέφερα και το επιβεβαιώνει τώρα η Σίσσυ ότι υπήρχε ένα θέμα στο μπάτζετ και γι' αυτό τον λόγο πήγαινε κάπου αλλού ο Αλεξάνδρου και γι' αυτό το λόγο επίσης δεν έβαλαν κάποιον στη θέση του. Για μένα, λοιπόν, η ουσία είναι η εξής. Από εκείνη την πλευρά, υπάρχει ένα θέμα με το μπάτζετ, ότι ήταν μεγάλο, και από την πλευρά του Δημήτρη ότι αυτό το μπάτζετ δεν είναι τόσο μεγάλο. Οι ανάγκες μπορεί να είναι διαφορετικές.

Εγώ καταλαβαίνω ότι τον ήθελαν, αλλά αυτά τα χρήματα που έπαιρνε ήταν πολλά και γι' αυτό τον λόγο ήθελαν να τα δώσουν κάπου αλλού. Ο Δημήτρης, όμως, για να βγαίνει και να μιλάει έτσι, σημαίνει ότι δεν είναι αυτό που αφήνουν όλοι να εννοηθεί. Ρώτησε και η Σίσσυ τον Κοκλώνη και είπε ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά, θα μεταφερθεί. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όμως ότι ήθελε μία ενημέρωση. Ένας άνθρωπος δεν είναι μία γλάστρα να τον πηγαίνεις από εδώ και από εκεί», είπε η παρουσιάστρια.