Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Μαρίας Σολωμού για το Fame Story: «Και πολλά είναι τα 10 λεπτά...»

«Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Μαρίας Σολωμού για το Fame Story: «Και πολλά είναι τα 10 λεπτά...»

Το χθεσινό 4/10 επεισόδιο του Fame Story αλλά και τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με το μουσικό ριάλιτι, σχολίασαν σήμερα 5/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει θέση. Ο παρουσιαστής, βρισκόταν πριν 21 χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης του show και γνωρίζει πολύ καλά πως "παίζεται".

Σήμερα λοιπόν, σχολίασε την στάση της Μαρίας Σολωμού ως καθηγήτρια υποκριτικής (δείτε και τους υπόλοιπους κριτές), με αφορμή την δήλωση της πως από το μάθημα της ο τηλεθεατής βλέπει μόνο 10 λεπτά από τα 90 που διαρκεί το επεισόδιο.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Σολωμού στο Fame Story

«Αυτό είναι σαν να κάνει παρατήρηση "γιατί δεν δείχνετε παραπάνω;" Και πολλά είναι τα 10 λεπτά, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταγράφεται όλο το 24ωρο. Άρα, λοιπόν, σε μία καθημερινή εκπομπή γιατί ήταν της προηγούμενης μέρας, δεν μπορείς να έχεις παραπάνω. Το ότι παρατήρησε αυτό, για μένα κάτι σημαίνει. Ο νοών νοείτο. Ότι βγάλτε με παραπάνω. L’État, c’est moi, η πρωταγωνίστρια είμαι εγώ. Ασ’ το, βρε Γιαννάκη. Επειδή δεν καταλαβαίνεις, πρέπει να σου το κάνω πενηνταράκια, να το κάνω εμετό; Είμαι σαφής», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για να συνεχίσει μετά από λίγο: «Στο αν μου αρέσει η Σολωμού. Όταν την είδαμε εδώ και την κριτικάραμε, είχα πει ότι είναι ένα προσωπικό show. Ενώ όλα όσα γίνονται, ακόμα και το ριάλιτι και οι συνεντεύξεις, πρέπει να έχουν επίκεντρο το παιδί. Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού»

Τι θεωρεί για την κριτική επιτροπή του show;

«Ο Light, είχα πει και πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ότι είναι η καλύτερη έκπληξη για εμένα. Γιατί δεν ξέρω τι περιμένω. Γιατί είναι αναρχοαυτόνομος... Όλα αυτά, αυτά τα απέδειξε χθες, απλά έκανε δύο ολισθήματα... Γιατί η δράση του γενικότερα, ήτανε ζωντάνια, κριτική και ταρακούναγε το πράγμα. Τέτοιο θέλουμε», ξεκίνησε να λέει για το πρώτο μέλος της επιτροπής. «Ο Light έκανε το πρώτο λάθος, ήταν η ιστορία με το Μαραβέγια, δηλαδή "το πιο χαμηλά Λόλα", ένα κομμάτι, το οποίο δε θα πω εγώ, αν είναι αριστούργημα, ή αν όχι, αλλά είναι μιας σκηνής εντέχνου εναλλακτικής, είπε, ότι δεν το ξέρει. Καλείται και ως επιτροπή να το ξέρει. Το είπε μπορεί και δεν του αρέσει η όλη η ιστορία. Είναι μακριά νυχτωμένος», δήλωσε ο πρώην τραγουδιστής.

«Το δεύτερο. Είπε σε ένα παιδί για τον Παντελή Παντελίδη, ότι τον μιμείται και δεν τον ενδιαφέρει... Την ώρα που σε έναν άλλον, που είπε τραγούδι του Κωνσταντίνου. Είπε όλο το καλοκαίρι ήμουν με τον Κωνσταντίνο, βλέπω τον Κωνσταντίνο, όπως το λες, κι εσύ απέχεις από τον Κωνσταντίνο. Δηλαδή, τελικά ρε μάγκα, επειδή μιλάει κι έτσι, εγώ ο μαμούχαλος σου λέω το ερώτημα να μοιάζει με το πρότυπο... ή να μη μοιάζει... Δηλαδή με δύο μέτρα και με δύο σταθμά δε γίνεται...», είπε κατηγορηματικά.

«Όμως η παρουσία του (Light) είναι η πιο καταλυτική στην κριτική επιτροπή», κατέληξε ο παρουσιαστής. «Ναι στο Light... Ναι στον Αντώνη ως στιβαρότητα... Όχι στο διευθυντή μίας εταιρείας (Γιώργος Αρσενάκος), που τα έχει καλώς καμωμένα... Όχι και στο πουλέν του, που είναι η Φουρέιρα, διότι, τη Φουρέιρα που μου αρέσει σα τραγουδίστρια, είμαι Fuego, δεν είναι για κριτική. Τα βλέπει όλα γλυκούλικα, όλα καλά, όλα θετικά. Είναι σα να θέλει να πείσει», είπε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.