«Δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι φοβισμένη» - Σε δύσκολη θέση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Θέλω να μείνω έξω από όλο αυτό, δεν θέλω καμία σχέση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι φοβισμένη» - Σε δύσκολη θέση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Παρίσι για επαγγελματικό σκοπό, ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο την συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος απέσπασε μερικές δηλώσεις της για το Πρωινό του ΑΝΤ1, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 5/10.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να την ρωτήσει για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά μετά την αντικατάστασή της στο Shopping Star, ωστόσο το μελαχρινό μοντέλο εξήγησε πως δεν θέλει να μιλάει γι' αυτά τα πράγματα υπό τέτοιες συνθήκες, διότι γίνεται "κοπτοραπτική" για τις εκπομπές και τους τίτλους σε πάνελ και σάιτ και αυτό είναι κάτι που την φοβίζει.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Δεν θα κάνουμε δηλώσεις του ποδαριού. Θα τα πούμε από κοντά. Παρεξηγούνται αυτά που λέμε, δημιουργούνται ξαφνικά κάποιοι τσακωμοί. Είναι πολύ έντονο το σκηνικό φέτος, γενικά μαλώνετε πάρα πολύ. Θέλω να μείνω έξω από όλο αυτό, δεν θέλω καμία σχέση. Είμαι χαρούμενη, περνάω τέλεια στη δουλειά μου, κάνω το καλύτερο που μπορώ και θέλω το καλύτερο για όλους. Παίρνουν δηλώσεις, κόβουν λέξεις και τι θα κάνει μπαμ, μετά το συζητάνε στα πάνελ, ο καθένας βγάζει το δικό του συμπέρασμα, το οποίο δεν έχει ποτέ σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι φοβισμένη. Είναι πολύ απότομα όλα, είναι άγριο το σκηνικό. Θέλω να μείνω εκτός, είμαι μία χαρά»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, ωστόσο, στην εκπομπή "Έλα να δεις" στο κανάλι OMEGA της Κύπρου, είχε αναφέρει για την Βίκυ Καγιά: «Δεν με πειράζει, φυσικά και θα συγκριθώ με τη Βίκυ Καγιά. Μια εκπομπή μετά από 7 χρόνια, πολύ πετυχημένη, με μία γυναίκα που την έκανε καταπληκτικά, που ο κόσμος το αγάπησε, το λάτρεψε, φυσικά και θα συγκριθώ. Ανήκουμε και στον ίδιο χώρο, έχουμε έρθει από το ίδιο πρόγραμμα, γιατί εγώ ήμουν στο GNTM, έτσι ξεκίνησα, είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Και κατέληξε: «Δεν έχω λάβει μήνυμα από τη Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του Shopping Star, αλλά μπορεί να περιμένει να το δει λίγο παραπάνω. Μπορεί και να μη στείλει, απλά λέμε».