Γύρισε από βραδινή έξοδο και δε βρήκε το τιμόνι στο αμάξι της - Επεισοδιακή νύχτα για πρώην παίκτρια My style rocks

«Τα έχασα, έπαθα σοκ!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γύρισε από βραδινή έξοδο και δε βρήκε το τιμόνι στο αμάξι της - Επεισοδιακή νύχτα για πρώην παίκτρια My style rocks

Οι καταγγελίες για κλεμμένα και παραβιασμένα αυτοκίνητα από κατοίκους της Αθήνας πέφτουν η μία μετά την άλλη με τους ιδιοκτήτες, που ξαφνικά δε βρίσκουν το αυτοκίνητό τους στη θέση του ή όπως το είχαν αφήσει να σοκάρονται.

Το T-live έκανε την Πέμπτη (5/10) ρεπορτάζ σχετικά με τις σπείρες κλεμμένων αυτοκινήτων. Γνωστά μάλιστα πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz μαρτυρούν τις δικές τους άσχημες εμπειρίες.

Η καταγγελία πρώην παίκτριας του My style rocks για την παραβίαση του αυτοκινήτου της

Ανάμεσα σε αυτούς θύμα παραβίασης του αυτοκινήτου της ήταν και η πρώην παίκτρια My style rocks με την Μάιρα Καμαριώτη να κάνει λόγο, πως μετά από έξοδο της στον Άλιμο, γύρισε και βρήκε το αμάξι της χωρίς τιμόνι, καθώς σπείρα, που κλέβει ανταλλακτικά έβαλε στο μάτι το όχημά της (δείτε την εδώ στο παιχνίδι).

Ποια είναι η Μάιρα Καμαριώτη

Η Μάιρα Καμαριώτη, η οποία είναι 32 ετών, εργάζεται ως μεσίτρια, μένει στον Πειραιά και από ότι φαίνεται μπήκε πέρυσι στο παιχνίδι για να δείξει εκτός από στυλιστικές επιλογές και το πόσο εκρηκτική είναι.

Η Μάιρα έχει σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικών χώρων και εργάζεται σε μεσιτικό γραφείο. Οι επιρροές της στο στυλ προέρχονται κυρίως από τα social media. Ιδανικά θα ήθελε να κάνει σχέδιο μόδας και να δημιουργήσει στην πορεία, κάτι δικό της. Αγαπημένος της σχεδιαστής είναι ο Τάσος Μητρόπουλος, της αρέσει όμως πολύ και ο οίκος Balenciaga (δείτε εδώ την έντασή της με το Δημήτρη Σκουλό).

Στη ντουλάπα της θα βρούμε μόνο στρας και έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε τσάντες και παπούτσια! Το στυλ της είναι έντονο, περιέχει πολλά χρώματα, αλλά κυρίως τολμάει, κάτι που θα ήθελε οι γυναίκες να κάνουν περισσότερο!

Δεν φοβάται κανέναν κριτή, για την ακρίβεια έχει μια αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη γιατί είναι «to the point…» και δηλώνει πως «και 1 να μου βάλει εγώ θα τον αγαπώ!» Δε θεωρεί πως είναι ανταγωνιστική… απλά θέλει όταν μπαίνει σε ένα χώρο να κερδίζει τα βλέμματα!

Μάιρα Καμαριώτη -  ΣήμεραΜάιρα Καμαριώτη -  Σήμερα

Σε κάθε περίπτωση, όμως μπορούμε να πούμε, πως η διαγωνιζόμενη έχει δημιουργήσει το δικό της προσωπικό στυλ και μάλιστα έχει αλλάξει στο πρόσωπό της, ό,τι δεν τις άρεσε μιας και αν ανατρέξουμε σε παλιές της φωτογραφίες υπάρχουν κάποιες αλλαγές θα λέγαμε.

Μάιρα πριν από τις πλαστικές

Μάιρα πριν από τις πλαστικές

Πηγή φωτογραφιών: Instagram