«Διαβάζει 18 ώρες την ημέρα» - Η στροφή στην καριέρα της Πετρούλας Κωστίδου και οι σπουδές στην ψυχολογία

Ήταν το γνωστό κορίτσι του καιρού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πετρούλα Κωστίδου είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την παρουσίαση δελτίων καιρού με το δικό της εκκεντρικό στυλ και ύφος με την ατάκα ''Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα'' να μένει στην ιστορία.

Στη συνέχεια της ζωής της, το κορίτσι του καιρού χάθηκε από τα φώτα και από το προσκήνιο, καθώς έγινε γνωστό, ότι ακολούθησε πολύ διαφορετικό δρόμο με σπουδές στην ψυχολογία και μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα (δείτε την εδώ με καστανά μαλλιά).

Η μητέρα της Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, που ζει στη Θεσσαλονίκης μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα ''ΟΝ time'' κάνοντας αποκαλύψεις για την κόρη της και τη ζωή της σήμερα.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Πετρούλας Κωστίδου για την κόρη της

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της. Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει.

Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει δεκαοκτώ ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της. Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς», είπε η Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη.