Με παντόφλες, δερμάτινη τσάντα και χακί παντελόνι - Σπάνια δημόσια έξοδος για τον Σπύρο Σούλη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Σούλης είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τις εκπομπές, που παρουσίασε με θέμα την διακόσμηση και αναδιαρρύθμιση σπιτιών, καθώς αυτό είναι το στοιχείο του.

Στη συνέχεια, ο γνωστός διακοσμητής εμφανιζόταν σε πρωινές εκπομπές και έδινε χρήσιμα και έξυπνα tip για την ανανέωση του σπιτιού κάτι, που επίσης φαινόταν πολύ ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε επίσης tip από το Σούλη: Αν είστε από αυτούς που ξεραίνουν ακόμα και κάκτο: Αυτά τα φυτά είναι κατάλληλα για την τεμπελιά σας

Η εμφάνιση του Σπύρου Σούλη στο κέντρο της Αθήνας

Τελευταία, ο Σπύρος Σούλης έχει περιορίσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις με την πρόσφατη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας να θεωρείται σπάνια. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε λοιπόν με μοντέρνο looκ να διασχίζει κεντρικό δρόμο, μιλώντας στο τηλέφωνο.

Σπύρος Σούλης

Τι συμβαίνει με το επαγγελματικό μέλλον του διακοσμητή

Στην εκπομπή του MEGA «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Σούλης. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, το πως ήταν η εμπειρία του με την τηλεόραση ενώ αναφέρθηκε και για το Survivor όπου είχε πάρει συμμετοχή στο Survivor.

«Όταν με ρωτάνε τι επαγγέλλομαι, απαντάω πάντα αρχιτέκτονας και όχι παρουσιαστής. Δέκα ετών αποφάσισα να γίνω αρχιτέκτονας, για να φτιάξω το παλιό σπίτι της ξαδέρφης μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά».

«Στην εκπομπή “Με το δεξί”, αλλάζαμε τις ζωές των ανθρώπων. Στο “Άλλαξέ το”, ήταν μία οικογένεια με 9 παιδιά και την μητέρα έγκυο στο 10ο, από την Ηλεία, η οποία μπήκε στις φλόγες και έσωσε τα παιδιά της, με το σπίτι να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Πήγαμε και φτιάξαμε όλο το σπίτι. Μετά η οικογένεια μου ανακοίνωσε ότι θα δώσει το όνομά μου στο παιδί, και έγινα νονός. Θα σκεφτώ σοβαρά εάν θα επιστρέψω στην τηλεόραση, μπορεί και να ‘χεις δίκιο», δήλωσε διπλωματικά.

«Δεν το έχω μετανιώσει. Με γνώρισε ο κόσμος από το Survivor. Το διαχειρίστηκα με τέτοιον τρόπο που ήταν ένα πολύ ωραίο σκαλοπάτι για να εκπληρώσω τα δικά μου όνειρα. Ήταν σκληρό το Survivor που συμμετείχα εγώ. Στο τελευταίο, μου άρεσαν ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης».